Derby bănăţean acontat fără probleme: SCM Politehnica a învins şi în fieful...

Derby bănăţean acontat fără probleme: SCM Politehnica a învins şi în fieful „lanternei” CSM Reşiţa

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Handbaliştii alb-violeţi au legat victoriile în Liga Naţională după startul de sezon ezitant.


SCM Politehnica s-a impus cu 28-18 în sala „Cenuşăresei” CSM Reşiţa. În urma acestui rezultat elevii lui Pero Milosevic au ajuns la cinci victorii obţinute în campionat din 12 meciuri disputate.

După succesul de „afară” la Buzău şi cel de acasă cu Dunărea Călăraşi, Poli şi-a adjudecat conform aşteptărilor cele trei puncte puse în joc pe Bârzava. Nou promovata din Reşiţa, totodată şi ultima clasată, cu doar o victorie în acest sezon, a fost condusă clar încă din prima parte.

La pauză scorul a fost 13-6 pentru Marjanovic şi compania. Printre marcatori s-a numărat şi portarul Babasafari. În partea secundă ecartul a crescut iar pe final s-a ajuns la zece goluri diferenţă, prima dată după golul lui Filip Marjanovic, care a stabilit o diferenţă clară înregistrată şi la final.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 8 golrui, Dragas 6, Cîmpan 3, V. Milosevic 3, Trif 2, Fenici 2, Năstăsie 2, Babasafari 1

SCM Poli a acumulat 17 puncte, având acum o linie de clasament echilibrată, cu cinci succese, două remize şi cinci înfrâng.eri. Timişorenii ocupă momentan o poziţie de mijlocul clasamentului (7). În etapa viitoare, ultima din tur, alb-violeţii vor primi vineri, 6 decembrie, vizita celor de la CSM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.