Distracție de nota 10 alături de regina muzicii techno din Napoli, Deborah...

Distracție de nota 10 alături de regina muzicii techno din Napoli, Deborah de Luca FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-365829498">

La sfârșitul săptămânii trecute, amatorii de party din Timișoara auj avut parte de o noapte nebună, alături de „regina muzicii techno din Napoli“, cum este cunoscută Deborah De Luca, una din cele mai carismatice DJ-iţe italiene.

Binecunoscută publicului local pentru prezențele ei pline de șarm în Timișoara, Deborah este o italiancă vegetariană ce s-a născut la periferia orașului Napoli în 1980. Primul job a fost de chelneriță la diverse cluburi, apoi pentru câțiva ani a fost dansatoare. Deși în liceu a urmat căile design-ului vestimentar, aceasta s-a întors în orașul natal, unde l-a întâlnit pe producătorul și DJ-ul Giuseppe Cennamo, alături de care a învățat sound-ul muzicii electronice. Talentul a fost mână în mână cu ambiția, astfel Deborah de Luca își deschide propriul label în anul 2013 numit Sola_mente Records. Fiind apreciată de diverși artiști precum Magda, DJ Ralf, Someone Else și Layo & Buswaka, napoletana frumoasă a ajuns peste granițele Italiei și a cucerit întreaga lume. Îndrăgostită până peste cap de publicul român, Deborah de Luca a lansat în decembrie 2014 un mix numit Hello Bucharest. Ultimii ani de carieră au propulsat-o fără îndoială în top cinci cele mai de succes femei DJ ale momentului, reuşind să aibă parte de gig-uri aproape peste tot în lume. Stilul său extrem de puternic, dorința de evoluție şi versatilitatea muzicală sunt atuurile ce o recomandă ca fiind un artist de succes. Setul ei susținut în database a avut parte de un succes deosebit în rândul clubberilor timișoreni.

Distracția continuă în aceeași locație și astăzi 19 noiembrie, de la ora 23 cu Students Night Out #06 iar la sfârșitul acestei săptămâni, vineri (22 noiembrie) și sâmbătă (23 noiembrie) la fața locului în cadrul unei noi ediții a festivalului Lost in Space vor mixa Lexlay, Atapy, Cugler, Alenzex, Stiv Hey, Luca M & Just2, Nemax și NMG b2b Module.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.