Dragoș Moldovan a făcut spectacol la Vocea României și lansează o piesă...

Dragoș Moldovan a făcut spectacol la Vocea României și lansează o piesă nouă

0
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, solistul trupei timișorene Pandora, a uimit telespectatorii show-ului Vocea României, la sfârșitul săptămînii trecute, reușind să treacă de prima rundă de „knock out”. Concurenții celui de-al nouălea sezon Vocea României au oferit pe scenă interpretări interesante. Antrenorii au trimis la duel câte trei concurenți, fiecare a interpretat câte o melodie, iar unul singur a mers mai departe.


Din echipa lui Tudor Chirilă, timișoreanul Dragoș Moldovan s-a calificat mai departe interpretând piesa celor de Judas Priest, „Painkiller”.

Artistul timișorean se pregătește pentru lansarea single-ului Undeva, cândva, evenimentul urmând să fie completat de un concert care va avea loc în data de 16 noiembrie la Manufactura. Alături de el pe scenă vor fi prezenți Gabi Totan (tobe), Stefan Cașcaval (bas), Cristian Oprișiu (pian) și Alex Dancesc (chitară). „Cândva Undeva” este al cincilea single al artistului. Concertul din 16 noiembrie va fi diferit de toate celelalte concerte avute până acum, celor trei componenți de până acum alăturându-se Cristian Oprișiu la clape și Alex Dancesc la chitară. În deschiderea concertului va cânta trupa Epoka.

Dragoș Moldovan, vocalistul formației de heavy metal din Timișoara, Pandora, a fost fascinat încă de mic de rockul aniilor ’80 adică Hair/Glam metal, fiind un mare fan al unor trupe ca Whitesnake, Motley Crue, Queensryche, Dio, Journey etc. În acest nou proiect al său a reușit să combine hard’n heavy-ul cu rockul alternativ, obținând în melodiile sale un sound asemănător ultimelor albume ale celor de la Pretty Maids sau Revolution Saints. Trupa timișoreană Pandora a luat naștere la sfârșitul anului 2010 și actualmente pregătește o serie de înregistrări noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.