Dublă decizie a Tribunalului Timiș în privința arestului preventiv pentru membrii grupării...

Dublă decizie a Tribunalului Timiș în privința arestului preventiv pentru membrii grupării Boncu

3
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a avut ieri și azi pe rol cererile de prelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru membrii grupării Boncu în cele două dosare de trafic de cocaină, respectiv violențe.

Vă reamintim că Lucian Boncu, Alin Oiță, Ion Stepanescu, Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ioan Pășan și Paul Ștefan au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzați de fapte violente, după ce au sechestrat și bătut un bărbat într-o sală de jocuri.


De asemenea, Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, zis „Becali”, Banciu Remus, zis „Coco”, Sebastian Dragoș Bodea, Deian Miloșev, Gabriel Drăgan și Stelian Bona, zis „Bibi”, au fost arestați preventi pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

În ciuda eforturilor avocaților, instanța a decis prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile pentru toți cei vizați în cele două dosare.

3 COMENTARII

  1. In sfarsit avem justitie.Sa se D zeu sa muriti in puscarie scursorilor.Va numiti interlopi si va hraniti din suferinta copiilor lamcare le vindeti droguri,va numiti sportivi da in viata voastra nu ati avut un meci intr o gala adevarata,va numiti camatari da jecmatiti lumea.Sper ca si ceilalti sa plateasca la fel si cand spun ceilalti ma refer la muzicantii interlopi care vand de fapt marfa voastra,a muzicantilor camatari care va inmulteaau banii cum este acel penal de organist al lui irimica,acel zis swart care a ajuns sa imi loveasca copilul inpreuna cu paul si fratesu pentru ai plati de cel putin 7 ori suma data.La puscarie jegosilor si voi si aia care v au tinut.Bravo Dragos Bota

  2. Vad ca tot apare numele acestui swart pe comentarii si ca si om care il stiu pot sa spun ca e un lingau ordinar care se lauda ca e var cu acest paul si care isi inmulteste banii pe spatele colegilor muzicanti.Este o zdreanta de om ce umbla cu toate curvele si isi rupe in bataie nevasta ca altceva nu poate sa bata.Am.inteles de la alti colegi muzicanti ca si a schimbat numarul si ca transmite mesaje prin altii ca sa aibe grija ce vb cei care au la el si la.paul bani si ca a scapat de un flagrant recent.Poate il luati la declaratii si nu ii mai asociati numele acestui drogat camatar cu al colegului nostru irimica.Domnule Nelu ati depus plangere???Va rog sa faceti in caz ca nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.