Elevii Colegiului „C.D. Loga” din Timișoara, evacuați de urgență UPDATE Elevii au...

Elevii Colegiului „C.D. Loga” din Timișoara, evacuați de urgență UPDATE Elevii au revenit la ore. Sursa mirosului de gaz, încă neidentificată

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii militari au intrat în alertă, astăzi, la ora 10,20, după ce au fost anunțați că sunt probleme la Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara. Conform primelor informații s-a simțit miros de gaz în incinta clădirii.


Elevii au fost evacuați, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție, inclusiv echipa CBRN. Nu sunt persoane intoxicate până acum.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Clădirea școlii nu este racordată la rețeaua de gaz, astfel că autoritățile caută o eventuală sursă a mirosului pe străzile din jur. „Au fost evacuați un număr de 25 de elevi dintr-o singură clasă. Aparatura de detecție CBRN nu înregistrează nicio substanța toxică. Clădirea școlii este încălzită cu agent termic de la sistemul centralizat al municipiului Timișoara. Lucrătorii operatorului de gaz, del gaz grid executa verificări și măsurători in proximitatea clădirii. La ora 11.05, forțele ISU Timiș s-au retras de la locul solicitării. Activitatea în școală s-a reluat. Școala nu are niciun racord la rețeaua de distribuție gaze naturale. În prezent se efectuează măsurători și detecție stradală cu echipele Delgaz Grid și CBRN. Nu sunt probleme deosebite”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.