Eşec dramatic pentru SCM Timişoara la Sibiu. „Leii” au fost învinşi de...

Eşec dramatic pentru SCM Timişoara la Sibiu. „Leii” au fost învinşi de CSU în overtime

0
DISTRIBUIȚI

Perioada neagră pentru baschetbaliştii alb-violeţi s-a prelungit la patru meciuri la rând fără victorie. SCM Timişoara a fost învinsă în această seară de vicecampioana CSU Sibiu, scor 96-100, după o repriză de prelungiri. Scorul a fost egal (84-84) după primele patru sferturi foarte disputate.

SCM Timişoara a fost condusă cu 11 puncte după primul sfert (31-20).


Avantajul sibienilor s-a micşorat după sfertul al doilea, încheiat cu scorul 52-48. Al treilea sfert a fost câştigat tot de bănăţeni, care au egalat situaţia pe tabelă înaintea ultimei pătrimi.

Se părea că în sfertul 4 balanţa putea înclina definitiv în favoarea vizitatorilor. Elevii lui Dragan Petricevic au avut +4 la mijlocul acestei perioade din joc, după triţa lui Mirkovic. Avantajul s-a schimbat însă de la o echipă la alta pe final. Cooper Williams a punctat pentru 84-82 cu 12 secunde rămase pe ceas. A fost apoi nevoie de liberele aceluiaşi Mirkovic pentru a duce partida în overtime.

În repriza suplimentară ardelenii au lămurit soarta punctului suplimentar abia când mai erau cinci secunde, prin liberele lui Chatman.

Cel mai bun marcator al gazdelor şi al întâlnirii a fost Isaiah Philmore, cu 26 de puncte. Realizatorii principali ai „leilor” au fost Franklin jr şi Mirkovic, ambii cu 21 de puncte. Au mai înscris pentru SCM: Komatina (16 puncte), S. Brown (11), Pesakovic (9), B. Popa (8), Dragoste (6) şi Gorgemans (4).

Pentru SCM Timişoara urmează încă două deplasări la rând: la Galaţi (27 noiembrie, ora 18, Cupa României) şi Piteşti (30 noiembrie, ora 20.30 (Liga Naţională).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.