Firma care a deratizat blocul în care au murit trei oameni nu...

Firma care a deratizat blocul în care au murit trei oameni nu avea nicio autorizație de la Primăria Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Apar noi detalii scandaloase privind firma care a efectuat deratizarea în blocul de pe str. Miorița, nr. 8, din Timișoara, în urma căreia trei persoane, doi copii și o femeie, au murit.
Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara, că firma Bistim Dera SRL D, deținută de Ioan Sorin Duță, nu deținea niciun fel de autorizație din partea municipalității.

„Primăria Timișoara nu a fost implicată sub nicio formă.


Mă crucesc când văd de ce ticăloșie sunt în stare unii în momente tragice precum acesta. Din păcate, sunt pierderi de vieți omenești. Este mult și când o viață omenească se pierde, dar când se pierd trei. Ce putem nădăjdui este să nu crească dimensiunile acestei tragedii, numărul celor decedați. (…) O spun răspicat: acea firmă și cei ce au contractat-o sunt iresponsabili. Într-un asemenea domeniu cu un asemenea grad de risc este nepermis să funcționezi fără autorizații. Am făcut verificările de rigoare și firma nu a solicitat niciodată acord comercial de la Primăria Timișoara și evident nici nu a primit. Nici nu știe nimeni de ea. Să te apuci să desfășori activități într-un asemenea domeniu cu grad mare de risc fără să fi autorizat este o iresponsabilite dusă dincolo de limită. Cei care au adus această firmă nu au cerut documente de autorizare a firmei?”, a declarat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a făcut un apel la timișoreni, dar și la asociațiile de proprietari, cărora le-a solicitat „să fie precauți, să nu admită vreo intervenție de acest gen pentru cineva care nu prezintă toate aprobările de rigoare. În plus, să ceară referințe și să verifice unde au mai făcut deratizare/dezinsecție și să se intereseze acolo dacă a fost o firmă serioasă, dacă totul s-a desfășurat în regulă. (…) Mi s-a comunicat că niciodată această firmă nu a solicitat acordul comercial de funcționare. Trebuie văzut la Registrul Comerțului ce coduri CAEN are de funcționare în acest domeniu. Legea trebuie respectată și controlat la sânge dacă legea se respectă”.

3 COMENTARII

  1. nu stiu de ce nu imi vine sa-l cred pe acest primat. incerci sa musamalizezi, ma, animalule? dar autorizatiile pentru construit porti de intrare n-au contat nici ele, asa ca totul e degeaba. zbori tu din primarie, limbricule.

  2. Robule de ce te dai victimă și acum când ai văzut că nu are autorizație de la primărie faci pe victima. Dacă avea autorizație atunci tu raspundeai????? într-un fel sau acum profiți de asta. De ce acum este diabolic și profiți de situație ca să te victimizezi. Cu interlopii la fel ai făcut.
    Dar observ că citești pressalert, o publicație pe care o iubești mult. Te ai scăpat și ai comis-o, primare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.