Firma care s-a ocupat de deratizare în blocul în care au murit...

Firma care s-a ocupat de deratizare în blocul în care au murit doi copii și o femeie funcționa cu un singur angajat UPDATE Primarul Robu, nervos la locul tragediei VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

Firma de deratizare care s-a ocupat de blocul de pe strada Miorița unde au murit trei persoane a fost înființată din 2015 și, până anul trecut, când a avut zero angajați declarați la Registrul Comerțului, a funcționat cu unul singur.

„Nu va lăsați păcăliți de firmele de deratizare create peste noapte cereți numele firmelor multumite de serviciile lor. S. C. BISTIM-DERA S.R.L – D. ofera servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, cu solutii profesionale de cea mai buna calitate,pentru spatii comerciale, case, scari de bloc, apartamente, etc. Colaboram cu peste 300 de firme; baruri, restaurante, hoteluri, persoane fizice multumite de serviciile noastre. Asiguram garantie pentru toate serviciile oferite! Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactați”, este ultimul mesaj postat pe pagina de Facebook a firmei, la începutul lunii septembrie.


Un alt anunț spune că „vând soluție gândaci de bucătărie și plosnite de pat, rezultate garantate, confirmate de majoritatea societăților comerciale din Timișoara”.

Firma este deținută de Ioan-Sorin Buță din Timișoara, cel care este și administratorul companiei. Aceasta a declarat, pe 2018, conform portalului termene.ro, o cifră de afaceri de 30.000 de euro și profit de 18.000 de euro. Fondată în 2015, aceasta n-a avut contracte în SICAP, conform libertatea.ro și n-a declarat niciun angajat la Registrul Comerțului.

UPDATE Primarul Nicolae Robu a venit în această seară la locul tragediei de pe strada Miorița. Întrebat despre autorizația firmei care a efectuat deratizarea și dezinsecția, edilul-șef a devenit imediat iritat, prima reacție fiind „ce treabă are Primăria, domeniul de activitate ține de registrul comerțului”. După ce editorul-șef al PRESSALERT.ro i-a amintit că o Hotărâre de Consiliu Local din 2002 obligă orice firmă de acest gen să obțină o autorizație de la primărie, acesta l-a atacat întâi pe juralist, spunând „nu mai discutați cu mine, știți foarte bine părerea mea despre dumneavoastră”, iar apoi că „dacă cineva a făcut ceva cu încălcarea legii, și după toate semnele așa este, trebuie pedepsit exemplar, e nepermis să moară oameni datorită inconștienței unora sau altora”.

6 COMENTARII

 1. Acest primar este un nesimțit după cum se adresează în astfel de cazuri și trebuie pedepsit exemplar pt a vedea o țară întreagă. Primarul este direct răspunzător. O sa vedem dacă organele de anchetă îl vor trage la răspundere?????
  Cazul trebuie anchetat de cei din București, deoarece acest primar are o influența mare în oraș și este și prieten cu șeful Politiei. Cerem tragerea la răspundere a primarului.

 2. Robu vorbești de sus cu pressa, te crezi cel mai tare, nu este frumos domnule primar. În astfel de situații ar trebui sa ți revizuiești vocabularul. Urât domnule primar.!!!!!!!!

 3. Autorizația de la primărie cine a semnat-o, domnule primar?????? Dacă ai semnat-o răspunzi direct fără drept de apel. Dacă plecai mai repede din primărie salvai viețile copiilor săracii. Cu gașca ta de prieteni din primărie numai prosti ați făcut, în loc să vă ocupați de treburi serioase, erați preocupați de soarta interlopilor.

  Frumos domnule primar.

  Să vă fie rușine!!!!!

  Ne mor copii din cauza nepăsării și neaplicarii legii din partea dumneavoastră!!!!!!!

  Demisia!!!!!!!

 4. În cazul Colectiv a fost tot propietate privată și primarul Piedone și a asumat și a demisionat deoarece a avut caracter chit că nu era responsabil direct. Autorizația data de primarul Robu pt această firmă trebuie verificată?????
  Primarul Robu Nicolae este foarte neliniștit deoarece știe foarte bine că va răspunde. Acum e acolo pt a rezolva ce mai poate sau încearcă dacă poate. Poate șeful politie Petecel împreună cu primarul s ar putea la această oră să caute soluții pt să se sustragă de la orice răspundere.

 5. În loc să fie nervos pe ziariști mai bine stătea acasă că numai sa făcut de râs. De ce se emit autorizații de tot felul în primari la toți analfabeții, pt că cei din primărie s ar putea să nu le dea gratis conform legi, după articolele din presă ele se emit doar la uni care sunt apropiați lor.
  Timișoara a ajuns un Caracal 2, mai mult pe lângă șeful politiei care este prieten cu interlopii aici și primarul are omul lui care petrece împreună cu interlopii. Mafia demonstrează că e în toate și în tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.