Fuckup Nights: povești despre eșecuri și greșeli corecte, la ceas de seară,...

Fuckup Nights: povești despre eșecuri și greșeli corecte, la ceas de seară, depănate cu umor și curaj FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1190125396">

Cea de-a 13-a ediție a evenimentului „Fuckup Nights Timișoara“ a avut loc joi seara la Ambasada, unde în fața unui public numeros trei „vrăjitori“ au vorbit despre eșecuri în viață, cu mult curaj și umor, poveștile lor fiind primite cu un interes deosebit de către audiență.

„Vrăjitorii” ediției de Halloween a evenimentului organizat de Atu Advertising au fost psihologul Mircea Dragu, de la Centrul DMC – Psihoterapie și Educație Complementară, barmanul profesionist Lucian Turcu – creatorul Cabinet 3 și scriitorul Tudor Crețu – directorul Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”. Aplauzele de la finalul snoavelor prezentate cu mult patos de către invitații acestei ediții au demonstrat că întâlnirile de acest fel sunt receptate cu mult interes de comunitatea locală. Pe viitor, organizatorii și-au propus să aducă în fața oamenilor și reprezentante ale sexului frumos, pentru a povesti despre eșecuri, cu această ocazie adresând o invitație tuturor reprezentantelor sexului feminin care au curajul de a vorbi autentic despre experiențele lor să ia legătura cu echipa Fuckup Nights.

„Eu cred că există greșeli corecte in viața noastră. Atâta timp cât nu încercăm, nu o să greșim. De foarte puțini ori înveți ceva atunci când câștigi o competiție. De cele mai multe ori înveți atunci când o iei în freză. Nu vă doresc să o luați foarte des în freză, doar să învățați ceva din chestia respectivă. Nu am nici o treabă cu zona de pishologie pseudo pozitivă. Mi se pare o tâmpenie. Dacă plecați cu un sfat acasă astăzi… dați foc la toate cărțile de dezvoltare personale. Nu le faceți cadou, cel puțin nu oamenilor dragi. Să gândești pozitiv e opusul gândirii. Cine zice că în tot ce ți se întâmplă e ceva pozitiv, să se caute la mansardă. Sunt anumite lucruri care sunt pur și simplu îngrozitoare, nu e nimic pozitiv în ele. Atunci când ai parte de experiențe neplăcute, e sănătos să nu-ți negi emoțiile, să ți le exteriorizezi“, a explicat psihologul Mircea Dragu în cadrul acestui eveniment.

Barmanul profesionist Lucian Turcu și-a început povestea cu un moment de reculegere în memoria vicitimelor de la incendiul Colectiv. „Tot ce înseamnă eșec sau situații neplăcute….de fapt sunt niște lecții de viață care te întăresc. Nu pot spune că ceea ce fac eu acum la Cabinet 3 va fi forever. Viitorul nu-l controlăm, nu știm ce se întâmplă. Poate vine criza peste noi, cine știe? Eșecul doare puțin… dar e ca un shot din ăla nasol de tequila. Vrei lămîie, vrei sare… doar să șteargă aromele respective. Și mergi mai departe. E bine să ai așteptări în viață. Dar asta nu trebuie să însemne că dacă acestea nu se realizează …e capătul lumii. În momentul când cineva te dezamăgește… nu poți decât să îl ierți și să îți vezi de drumul tău. Unii oameni iau fiecare situație pe care o întâmpină în viața de zi cu zi drept un eșec. Dacă, de exemplu ai pățit ceva la locul de muncă… e grav. Trebuie să ne bucurăm de fiecare zi, să ne bucurăm de viață, fiindcă avem tot ce ne trebuie“, a spus Lucian Turcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.