HALUCINANT Robu spune că nu interzice manele, dar a anunțat spațiile publice...

HALUCINANT Robu spune că nu interzice manele, dar a anunțat spațiile publice din Timișoara unde ”am dispus interdicții de interpretare / difuzare a lor”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu, a venit, în această dimineață, cu o nouă postare legată de interzicerea manelelor în Timișoara, contrazicându-se singur. Vă reamintim că, ieri, în cadrul conferinței de presă de la PNL, Robu susținea că a făcut un sondaj pe Facebook în care peste 60% dintre cei care au răspuns sunt de acord cu decizia sa, dar nu a putut explica cum se va aplica nota internă, care nu are nicio valoare juridică, susținând ”Chiar așa va fi cum scriu acolo, în nota internă.


La nevoie va fi și un HCL. Dar nu va fi nevoie, se va respecta ce scrie acolo, că eu am autoritate. (…) „Știu eu ce valoare are nota internă și știu eu de ce am făcut-o. Este în vigoare ce am făcut eu și am făcut tot ce trebuie și nu vreau să discut detalii, pentru că nu-și au rostul”.

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, pe Facebook că ”nu am interzis manelele în Timișoara, așa ceva neputând nimeni face în democrație. Atâta tot că am dispus interdicții de interpretare / difuzare a lor PE DOMENIUL PUBLIC ÎN SPAȚII DESCHISE, cum ar fi:Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii, Piața Sf. Gheorghe, Piața Traian, Parcul Rozelor, Parcul Justiției, Parcul Central, Parcul Alpinet, Parcul Botanic, Parcul Copiilor. Și întreb: ce timișorean este acela care ar vrea contrariul?! Ce apreciere ar primi el, dacă ar exista, din partea comunității timișorene?!”. 

Primarul Timișoarei a ținut să precizeze că ”manelele pot fi interpretate / difuzate în Timișoara și pe viitor, fără probleme, pe proprietăți private și chiar pe domeniul public, cu aprobare din partea Primăriei, în spații închise”. Cât despre mici și cârnați, a fost interzisă ”doar prepararea lor cu foc cu cărbune / lemne, PE DOMENIUL PUBLIC ÎN SPAȚII DESCHISE -deci: nu vorbim de spațiile private!-, preparare producătoare de fum abundent și mirosuri puternice. Prepararea în tehnologii neproducătoare de fum abundent și mirosuri puternice este permisă în continuare, inclusiv pe domeniul public în spații deschise”.

Nicolae Robu nu precizează prin ce document a dispus aceste interdicții și nici modul în care vor fi sancționați cei care nu respectă dorințele sale.

 

1 COMENTARIU

  1. Primar de genul nu a văzut România,,,,,, și acesta vedem ca de la o zi la alta perseverează în prostie. Doamne ferește și să sperăm că scăpăm la anul de acest gălăgios.
    Domnule primar de lucrat când vreți să vă apucați că de scandaluri și gălăgie sunteți primul?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.