Hip hop de Timișoara: Big West Family a lansat un nou videoclip...

Hip hop de Timișoara: Big West Family a lansat un nou videoclip FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-904572539">

Scena muzicală din Timișoara are parte de un nou videoclip lansat de cei de la Big West Family, care poartă numele de „Azi în TM“. Piesa cuprinde imagini preluate din scurt metrajul #SMEDS (Să Mor Eu Dacă Știu), în regia lui Cash (Ciprian Dan Bilencu). Melodia face parte din albumul viitor al celor de la Big West Family, disc ce va fi lansat anul viitor împreună cu Voices Media.

„SMEDS este un film de scurt metraj filmat in Timisoara în 2013 ce prezintă într-un mod comic realitatea cotidiană a unor tineri implicați în meseria de fotografi. Curiozitatea nu face de multe ori bine și așa apar situații neprevăzute. Am lucrat cu o echipă tânără, niciunul din actori nu își desfășoară activitatea ca actor, iar la la producție am lucrat cu Ovidiu Roteliuc, Bilencu Monica, Ionuț Trandafir și Vali Solomie. Anul viitor va exista și partea a doua a acestui scurt metraj“, spune Cash (Ciprian Dan Bilencu) despre acest scurt metraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.