Impact violent între o mașină și un autocamion, lângă Timișoara. Trei tineri,...

Impact violent între o mașină și un autocamion, lângă Timișoara. Trei tineri, transportați la spital

0
DISTRIBUIȚI

Ciocnire violentă între o mașină și un autocamion, azi-dimineață, în Timiș. Trei persoane, printre care se află doi minori, au fost transportate la spital, de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale.

Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Moșnița Nouă. Trei persoane se aflau în autoturism, iar alte două în autocamion.


Au suferit răni oamenii aflați în mașină – șoferul de 18 ani și doi minori, în vârstă de 15 și 17 ani. Cu toții au fost transportați la spital.

Din partea ISU Timiș s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o ambulanți SMURD, 8 pompieri și două ambulanțe SAJ.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE Vinovat pentru producerea accidentului este tânărul în vârstă de 18 ani, aflat la volanul autoturismului. Alături de alți doi colegi, o fată de 17 ani și un băiat de 15 ani, se îndreptau către școală, atunci când, într-o intersecție, nu a respectat semnificați indicatorului STOP și a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar. Toți cei aflați în autoturism au fost răniți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.