Încep lucrările de modernizare a Parcului Civic. Când ar trebui finalizate

Încep lucrările de modernizare a Parcului Civic. Când ar trebui finalizate

0
DISTRIBUIȚI

parcul civic

Încă un parc aflat în zona centrală a Timișoarei va fi modernizat. Nicolae Robu a anunțat că a fost semnat contractul cu firma care a câștigat licitația pentru reabilitarea Parcului Civic.


Este vorba de Elf Road SRL, ca lider de asociere, iar luni va avea loc predarea amplasamentului către firma care va efectua lucrările.

„După ce predăm amplasamentul, se va face organizarea de șantier și atunci vom vedea ce se va restricționa. Parțial se va restricționa accesul, fără îndoială, dar nu vă pot spune eu acum ce și cum, pentru că mai departe este treaba firmei să-și organizeze șantierul și să stabilească ce se poate accesa în continuare și ce nu. Va lucra și în acest an ce se poate”, a explicat primarul Timișoarei.

Parcul Civic va fi modernizat în urma unei investiții de peste un milion de euro, cu bani din bugetul propriu al Primăriei Timișoara, iar lucrările ar trebui finalizate în cel mult șase luni.

„Lucrările constau în refacerea aleilor, extragerea arborilor bătrâni și a celor care reprezintă un pericol, amenajarea unui sistem de irigare computerizat, repararea și completarea mobilierului urban”, declara Nicolae Robu, la începutul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.