Incidente în stradă după meciul Petrolul – ASU Poli. Suporterii gazdelor s-au...

Incidente în stradă după meciul Petrolul – ASU Poli. Suporterii gazdelor s-au încăierat cu fanii timişoreni şi rapidişti

0
DISTRIBUIȚI

Circa o sută de persoane au fost reţinute pentru a fi identificate după o bătaie generală care ar fi avut loc în Ploieşti după meciul Petrolul – ASU Politehnica, încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Jandarmeria a amendat nouă dintre suporterii care au participat la conflictul „spontan”.

„Jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță pentru a opri o bătaie generală din centrul orașului Ploiești, la câteva zeci de minute după meciul din Liga 2. Ultrașii gazdelor s-au încăierat cu grupul format din fanii Timișoarei și cei ai Rapidului. Cele două cluburi sunt înfrățite, iar fanii fac deplasări comune”, se arată pe gsp.ro.

”În data de 02.11.2019, după terminarea partidei de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti şi A.S.U. Poli Timişoara, la defluirea suporterilor, în zona centrală a oraşului Ploiești, urmare a aglomeraţiei traficului rutier, în  coloană unde se aflau autocarul şi autoturismele personale ale suporterilor Poli Timişoara și Rapid București,  a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidişti, susţinători ai echipei oaspete şi suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat, de patru echipaje de jandarmi şi două echipaje de poliţie aflate în zonă, fără a se înregistra victime şi distrugeri de bunuri.

Măsuri luate:

  • 62 de suporteri ai echipei Poli Timişoara au fost conduşi la sediul I.J.J.Prahova pentru stabilirea identităţii;
  • 22 suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au fost conduşi la Secţia 4 de Poliţie Ploieşti;
  • 7  suporteri ai echipei Rapid au fost conduşi la Secţia 1 de Poliţie Ploieşti.

După stabilirea participaţiei suporterilor la acest conflict spontan, organele de poliţie şi jandarmerie au aplicat următoarele sancţiuni:
-9 sancţiuni contravenţionale la Lg 61/1991 republicată, în valoare de 1800 lei şi 1 avertisment scris la Lg 61/1991 republicat”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Prahova.

Mesaje – Colectiv

Galeria timişorenilor la acest joc din etapa a 15-a Ligii 2 a afişat şi câteva mesaje legate de tragedia de la Colectiv.


„Timpul vindecă rănile / Dar nu şi pe cele de la Colectiv / Corupţilor, veţi plăti pentru toate greşelile / Doar când veţi arde şi voi efectiv!”, au fost mesajele afişate de bănăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.