Manelistul care i-a făcut dedicații lui Robu, fratele unui lider interlop din...

Manelistul care i-a făcut dedicații lui Robu, fratele unui lider interlop din Timișoara. Pentru ce este judecat Lică Băiat Fin

1
DISTRIBUIȚI

Apar noi detalii legate de scandalul izbucnit recent, după ce în Piața Traian un lăutar a cântat muzică țigănească și i-a făcut dedicații primarului Robu. Vă reamintim că, potrivit edilului-șef, lăutarul le-a cântat țiganilor care locuiesc în zonă drept recompensă pentru faptul că au păzit voluntar căsuțele din piață, amplasate în cadrul târgului organizat de Piețe SA, societate condusă de Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor.

Ca urmare a mai multor filmulețe care au apărut în spațiul public, devenite virale, Nicolae Robu a emis o notă internă, prin care anunță că interzice grătarele, manelele și dedicațiile pe domeniul public al Timișoarei.


Asta deși nota internă nu are nicio valoare din punct de vedere juridic.

Cristian Brâncovan a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că Lică Băiat Fin, manelistul care i-a făcut dedicații primarului Robu, ar fi fratele lui lider interlop din Timișoara.

„Lică Băiat Fin, autorul celebrelor dedicații adresate primarului, face parte din clanul Domide, fiind fratele liderului grupului infracțional. Clanul pus de Primărie să păzească cetățenii și comercianții din Piața Traian, controlează prin zeci de „săgeți” majoritatea infracțiunilor mărunte din Timișoara: de la furturi din buzunare, exploatarea persoanelor vulnerabile, proxenetism, până la furturi din locuințe cu proprietarii în casă”, a scris Brâncovan, pe rețeaua de socializare.

Potrivit activistului civic, lăutarul este, în prezent, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru conducere fără permis.

1 COMENTARIU

  1. Ooooo Oooo uite ce primar are Timișoara de toată isprava. Ăsta până la urmă este liderul tuturor clanurilor din Timișoara după cum se observă. Ăsta e primar de clanuri. Acum vedem și noi de ce au plecat miiiiiiiii de case și apartamente din domeniul public la baietiiii iii deștepți zis și clanuri.
    Robu oare de ce nu te leagă Diicot,?????????
    Oare asta o fi normalitatea PNL, sloganul primarului??????
    Vedem că mai multe clanuri au legături strânse cu primăria prin Nasleu și binentele doctore de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.