Legende ale muzicii funk în concert la Timișoara. Ligedelic Mothership Connection susțin...

Legende ale muzicii funk în concert la Timișoara. Ligedelic Mothership Connection susțin un recital de neratat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Legendarul Lige Curry, basistul celebrei formații Parliament / Funkadelic, va face un popas la Timișoara, evenimentul find inclus în cel de-al doilea turneu european al formației Ligedelic Mothership Connection, numit The Second Coming . Alături de el se va afla un alt star cunoscut din echipa Parliament / Funkadelic, DeWayne „Blackbyrd” McKnight.

Pe numele său adevărat Lige Grant Curry, artistul american a început să cânte de la o vârstă fragedă iar norocul i-a surâs în momentul în care formația sa “The Electric Sparks Band” a fost remarcată de către celebrul George Clinton și cei de la Parliament Funkadelic.


În 1978 artistul a intrat în „echipa“ Parliament / Funkadelic ca și back-up singer și în momentul în care Skeets Curtis a părăsit formația, Lige Curry a fost numit membru oficial al celebrei trupe. De-a lungul anilor artistul american a colaborat cu o serie de nume cunoscute ca Red Hot Chilli Peppers, Sly Stone, Stanley Jordan; Walter Morrison, Gary Cooper sau Bootsy Collins & The Rubber Band.

DeWayne „Blackbyrd” McKnight (chitară), este cunoscut pentru colabăririle sale cu Miles Davis, Herbie Hancock & The Headhunters,sau P-Funk All Stars Crew,. Alături de cei doi muzicieni la Timișoara se vor mai afla Stéphane “PIT” Le Navelan (clape) și Fabrice Lerigab (tobe).

Concertul Ligedelic Mothership Connection la Timișoara va avea loc sâmbătă 16 noiembrie de la ora 21 la Taverna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.