Liderul CJ Timiș, despre sala polivalentă: „Dacă nu se accepta locația propusă...

Liderul CJ Timiș, despre sala polivalentă: „Dacă nu se accepta locația propusă de primărie, Timișoara risca să piardă investiția”

0
DISTRIBUIȚI

sala polivalenta

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a comentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că reprezentanții guvernului au ales ca locație pentru noua sală polivalentă a Timișoarei propunerea făcută de primărie, aflată în zona stadionului Dan Păltinișanu.

Astfel, liderul CJ Timiș a susținut că a fost nevoit să accepte locația din Timișoara pentru că ar fi fost oarecum „presat”. Asta pentru că aleșii județeni ai PNL ar fi blocat permanent adoptarea unei hotărâri de consiliu județean prin care era propusă către Compania Națională de Investiții locația din Giroc pentru viitoarea sală polivalentă.

„Nu am susţinut niciodată că sunt împotriva unei locaţii, ci am fost susţinătorul investiţiei.


Doar că primăria nu dăduse un teren bun. La nivelul consiliului județean nu am obţinut votul liberalilor pentru a preda amplasamentul către Compania Națională de Investiții. Discutând cu doamna ministru, atunci când am fost la Bucureşti, am analizat posibilitatea alocării acelui loc pentru sala polivalentă. Chiar eu am venit cu ideea unui complex sportiv, care să fie administrat de o societate care să aibă în subordine şi stadionul şi sala, cu consiliul județean şi Primăria Timişoara ca şi acţionari. Nu e vorba de un şantaj al consilierilor PNL, ci de neobţinerea votului, deoarece pentru acea hotărâre era nevoie de o majoritate de două treimi din voturi, iar fără ei nu puteam obţine acea majoritate”, a declarat Călin Dobra.

De asemenea, liderul CJ Timiș a recunoscut că în cazul în care nu ar fi cedat cu privire la locația pentru sala polivalentă, exista riscul să se piardă investiția.

„Da, dacă nu se accepta locaţia primăriei, Timişoara risca să piardă investiţia”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.