Liderul interlop Boncu, cercetat penal într-un nou dosar penal de DIICOT. Momentul...

Liderul interlop Boncu, cercetat penal într-un nou dosar penal de DIICOT. Momentul după care a recunoscut că ”am plecat de acolo fleașcă”

5
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu este cercetat de DIICOT într-un nou dosar penal. Vă reamintim că, la ora actuală, tovarășul de chefuri al lui Ioan Nasleu, este cercetat penal pentru ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor după ce a omorât o femeie, în dosarul de trafic cu cocaină și în cel în care este anchetat pentru sechestrarea și agresarea unui bărbat într-un club de păcănele din Timișoara.

Vă reamintim că Boncu a fost audiat în calitate de martor de DIICOT structura centrală într-un dosar de trafic internațional de cocaină în care au fost puși sub acuzare mai mulți timișoreni – Mladenovici Dumitru, zis ”Bosanaț”, Elena Ghera, Radu Novac, zis ”Jack”, Valentin Hârțu, Frimu Remus și Negomireanu Bogdan.

Boncu l-a ”sifonat” pe ”Jack”, recunoscând că omul din gruparea lui Sorin Udrea era dealer de cocaină. Pentru expresiile folosite în discuții și în SMS-urile trimise, când cerea ”două lebede” și vorbea despre ”magazinul de lebede” Boncu a susținut că se referea la bani – o lebădă însemnând 1.000 de euro și că era o expresie preluată de la Mladenovici și Novac ”și era sub formă de glumă”.


Afirmația lui Boncu a fost contrazisă de un alt martor, Cionca Alin Ionuț, zis ”Becali”, care a declarat că expresia ”magazinul de lebede” era ”o expresie codificată prin care îl întrebam dacă are cocaină”.

Ce nu știa Boncu era că, în momentul în care a fost chemat la București, DIICOT Timișoara îl monitoriza deja. Interceptările telefonice făcute au dezvăluit că liderul interlop a ieșit zguduit de la audieri. Liderul interlop a povestit că ”m-o făcut de comandă aia, p..a mea! M-a-njurat ca pe dracu (…) Bă, exact cum ți-o zis și mi-o zis: Du-te-n p..a mea de fraier! (…) Că minți cum deschizi gura (…) Amenințări… avea convorbiri de-a lui prostu ăla Jack… că numai prostii vorbea (…) fraieri ca tine am mai băgat la pușcărie”. După ce a povestit cum procurorul de caz l-a audiat, Boncu a recunoscut că ”am plecat de acolo fleașcă! Toți îs bărbați… Hai să îți zic ceva… Toți îs bărbați! P…a! Când îs acolo…se fleșcăiesc toți”.

Prin rechizitoriul structurii centrale a DIICOT, procurorul de caz a decis ca din dosarul prin care au fost trimiși în judecată inculpații pentru trafic internațional de droguri să fie disjuns un altul în care să fie cercetați pentru deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu Lucian Boncu, Alin Cionca ”Becali” și alții.

5 COMENTARII

  1. Bărbații adevărați pt o Românie normală cum își dorește primarul Robu Nicolae. Asta e România, primarul poate fi mândru ce flescaieti are și pe ce se poate baza. Primar de toată frumusețea.

  2. E asa o placere sa aud ca procurorii se poarta cu „baieti rai” asa cum merita. Dar mai mare placere va fi daca acesti oameni vor primii exact ce merita. Daca vor primii..

  3. Robu, Nasleu si formatia fac preselectii in Traian pentru o noua brigada . Mici, bere voie buna si manele in cinstea atotstiutorul si frumosul si talentatul Nicolea Robu !!! Fara numar ! Se stie pentru sefi la toti interlopii Robu si Nasleu ! Cum au ajuns mizeriile astea umane la conducerea administratiei unui oras cultural European ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.