Liderul interlop Boncu despre ”fratele” Nasleu: ”Când îi f..t o palmă, crede-mă,...

Liderul interlop Boncu despre ”fratele” Nasleu: ”Când îi f..t o palmă, crede-mă, Robu pe loc din pat sare”

10
DISTRIBUIȚI

Legăturile dintre directorul de la Piețe SA Timișoara, Ioan Nasleu, cel cu care Nicolae Robu a fost, anul trecut, în concediu, în SUA, și liderul interlop Lucian Boncu au continuat și după momentul în care primarul Timișoarei anunța că ”Ionuț” i-a promis că nu mai are contacte cu aceștia. Vă reamintim că după ce PRESSALERT.ro a prezentat imaginile în care Nasleu făcea dedicații într-un club de manele pentru ”armata lui, Boncu, Oiță….”, Nicolae Robu anunța, în luna mai, că fostul său consilier personal își ” va respecta angajamentul în fața mea să nu se mai repete astfel de lucruri. (…) Să nu dramatizăm”.

O discuție înregistrată de anchetatori în locuința liderului interlop, în dosarul de trafic de cocaină, în 14 octombrie, dovedește faptul că Nasleu a continuat să fie apropiat de gruparea de crimă organizată și a reușit chiar să-l irite pe ”fratele” Boncu. Seara, la apartamentul din Giroc folosit de Boncu pentru partidele de consumat cocaină, a venit Hașu Gabriel Bebe, fost polițist de frontieră, condamnat în dosarul Moravița 1 pentru corupție. În dosarul de trafic de cocaină, Hașu este cercetat în stare de libertate sub control judiciar.

Conform înregistrării video, Hașu a adus un plic cu cocaină și cei doi au preparat drogul, după care au început să consume. După ce au vorbit despre 6.000 de euro care trebuiau dați unei victime ca să nu depună plângere, Lucian Boncu a început să vorbească despre Ioan Nasleu ca să explice cum reacționează în anumite situații.

L.B …S-a dus fraieru de Ionuț de la la Caransebeș.

H.B.B. Naslău?

L.B. Da

H.B.B. Ce-a făcut?

L.B. Hai să vezi (Boncu îi arată mesajele pe telefon)

H.B.B.


Eu nu știu!

L.B. Dedicații pe nas, de mine! Când îi f..t o palmă, crede-mă, Robu pe loc din pat sare. Stai să-și arăt!

H.B.B. E prost! În p..a mea de fraier! (neinteligibil) la mișto!

L.B. Ia și citește! Ăsta e (neinteligibil, apoi Boncu prizează cocaină de pe farfurie). Vezi să citești.

H.B.B. Da

L.B. Ăsta al nostru din Caransebeș, din discotecă. Și ăsta-i prietenul meu. Zice băi Luci eu te iubesc, dar ăștia vorbesc numai pe nas de tine aici, în frunte cu Ionuț Naslău.

H.B.B. Da, zice că e și Ionuț aici (neinteligibil)

L.B. Păi da

H.B.B. Dar ce morții mamii lui de fraier, de te-o vorbit! De ce nu-i zici? Și nu (neinteligibil) cu nașu, cu Deian. Știi… cu de ăia de cartier.

L.B. Când îi f..t o palmă… crede-mă, o să vezi. I-amestec toate gândurile.

H.B.B. Tot se ia de asta a mea cu care stau io. Că domne că se ia cu lumea-n gură, că la…Bă, dar care e problema ta Ionuț? Dacă o ține p..a pe profa mea, face cum crede. Și o zis și Deian, nașu. Bă, stai un pic, p..a mea, io… El tot că nu-i, și tot se trăgea în sala aia. Băăă, vino să-ti vorbesc. dă-te-n p..a mea cu milionarii ăștia.

L.B. A venit papagalu.

H.B.B. Tot pompat și a venit lângă mine: Fratelo, mai ușor, să nu ne facem de rușine că ai venit cu gura mare. I-am zis io atuncea, da eu  spun tot ce am de spus și-mi bag p..a în ei. Eu Luci, nu vreau să mă leg de nicicare. Jur!

L.B. Am venit aseară, ști că am mai (neinteligibil). Am mai f..t (neinteligibil) și la primar o dată.

H.B.B. Nu mă, dar cum dracu să faci acolo, ești nebun!

L.B. Păi nu, dar l-am întrebat. Băi dar cum îți permiți să vorbești de mine? Îi ziceam așa. Cum îți permiți?

H.B.B. Lui Naslău?

L.B. Da

H.B.B. Da, te luai tu de el, dar nu..

L.B. Da, comenta și trebuia să-i f..t o palmă ca să-și revină. Păi cum ai tupeu să comentezi după ce ai vorbit aiurea? Îi zic dar cum (neinteligibil), când e toată lumea asta aicea? Te fac de panaramă pe aicea, îți place?

H.B.B. Păi acum se crede prea tare că e PNL-ul.

L.B. Ce tare mă? Că nu stă PNL-ul cu el la spital când dă cu curu de pământ. Numai ști ce mă enervează? Ști, e singura chestie care mă enervează și la p..a ăla de Dan. Am control… Eu am o măsură luată împotriva mea, tu ști ce însemnă asta. Am o măsură împotriva mea.

Discuția continuă și, la un moment dat, Hașu îi promite lui Boncu că în cazul lui Nasleu ”să vezi ce bătaie-i f..t”.

 

 

 

 

 

10 COMENTARII

 1. Acum oare ce mai poate să zică domnul primar de omul lui, eventual că înregistrările sunt trucate și ca Boncu nu a vorbit așa de el.
  Cred că domnul primar va zice și ce dacă a vorbit așa se vorbește într-o țară normală de oamenii primarului, suntem o țară democratică.
  Poate trebuia sa l pună pe securist să vadă și să vegheze că în orașul pe care îl conduce se gazeaza oamenii.

 2. ,,acum se crede prea tare că e PNL-ul” – Ce să înţelegem ? că partidul ţine spatele interlopilor ?! Că partidul e în famiglia, mafia ? De aia instituţiile nu funcţionează după lege că funcţionează după partid/partide.

 3. Papagalu de Nasleu și a bătut joc de brigada lui mai mult el cu putica lui cum zicea unele dorea s o calareasca pe nevasta șefului interlopilor, pai bă Boncalaule ăsta te lua de prost.
  Oare eu mă întreb pe roscata lui Robu a păcălit o?????
  Foarte bine Nasleu dacă ai avut pe cine prosti și într-o parte și în alta, felicitări.
  Nasleu acum ai obligația să dai o declarație de presă și să zici care a fost mai bună, mai vanoasa în pat bruneta sau roscata?????
  Nasleu acest om de o foarte bună calitate, poate așa a fost creat de SRI, și a bătut joc și de interlopi, de brigada lui dar și de stăpânul lui primarul.
  Bravo acum de cine urmează sa ți bați joc????

 4. Uite ce poză frumoasa, poate se gândește Robu Nicolae să o pună la loc de cinste în biroul lui. Cred că e mândru primarul ce om de încredere are. Cine nu ar fi?????
  Ce primar are Timișoara de toată jena. Cum să protejezi asemenea individ. Nasleu nici prestata nu are de om. Eu îl un individ jegos, nespălat și gras de urlă bacteriile de sub burtă. Felicitări primarului are cu ce să fie mândru.

 5. Cert este ca Nasleu a fost maestrul papusar , el a plantat direct/indirect aparatura de supraveghere si surpriza ! Cand a aparut numele lui pe inregistrare in aceeasi fraza cu bataia a dat verde sa ii salte. Nasleu, Robu , sefii politiei samd ii infunda pe copiii astia bine de tot …. Sunt in situatia in care e imperativ sa ii tina cu gura inchisa si departe de oricine I-ar putea incrimina…. Au spalat bani, vandut proprietati publice samd dar era nevoie de tapi ispasitori…. Gherman Unde e ? Au furat un sfert din Timisoara… la propriu … Si au creat “brigada” Boncu ca Dragnea “statul parallel” …

 6. Nasleu omul primarului este în prim plan în lumea interlopă. Dacă președintele fură case cu zecile, primarul din Timișoara de ce nu ar fura imobile, pământuri prin interlopi și copii lui.

  Domnule președinte, aceasta este o țară normală, oare trebuie să luăm explu toți, doar așa.????????

  De unde au copii primarului bani să facă cartier de vile??????

  De ce Diicot nu deranjează și familia Robu??????

  De unde are familia Robu milioane de euro?????

  Vrem să știm dacă copii primarului pot justifica bani cu care fac cartiere de case în zone foarte scumpe unde mp de teren trece de 300euro/mp????

  Oare nu cumva vom afla peste 10 ani că de fapt erau bani de la interlopi?????

  Noi cetățeni deocamdată putem să ne punem aceste întrebări legitime sau poate cineva se autosesizează și chiar verifică toate materialele apărute în presă și pe surse.

  Așteptăm verificările la Nasleu și la primar

 7. O poză care face o mie de cuvinte. Omul primarului Robu Nicolae la masă cu brigada care după îi toarnă și uită aceste vremuri. Primarul Robu Nicolae nu vrea să vadă aceste fotografii deoarece eu cred că ascunde ceva și ca ar fi la mâna lor. Dar tot timpul adevărul va ieși la anul când acest primar va fi înlocuit cu altul. Doamne ajuta!

 8. Domnule primar de ce nu ieșiți în pressa să combateți poza?????
  Oare primarul Robu Nicolae a semnat acte ilegale sau acte false???????
  Concediile împreună cu Nasleu or fi concedii extravagante sau ele seamănă cu concediile unui cetățean normal????
  Oare serviciile de informații știu din ce bani și de unde provin bani copiilor primarului cu care fac zeci de vile și case????
  Noi cetățeni avem întrebări dar nu avem răspunsuri????

 9. De ce primarul din acest oraș minunat Timișoara, lipsește din poză, sau el a făcut poza. Robu acești cetățeni sunt de categoria ta, așa vedem noi cetățeni. Dar de ce să te de limitezi de ei, ei nu sunt oameni??? Au cumva râie sau ce au acești cetățeni simpatici domnule primar?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.