Liderul Pro România Timiș, DJ pentru interlopi, mesaj către colegi: ”Nu o...

Liderul Pro România Timiș, DJ pentru interlopi, mesaj către colegi: ”Nu o să mă dezic niciodată de prieteni, indiferent din ce lume fac parte”

7
DISTRIBUIȚI

Președintele organizației de tineret a Pro România Timiș, Adrian Buda, le-a transmis, ieri, colegilor de partid un mesaj pe grupul de Whatsapp după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit legăturile acestuia cu lumea interlopă. Vă reamintim, acesta a postat anul trecut pe contul său de Facebook în care apare alături de Sorin Udrea, liderul interlop condamnat definitiv care a fugit în Italia înainte de a fi condamnat definitiv în dosarul DIICOT, și de cunoscutul interlop bucureștean Bebe Bărbulescu, cunoscut ca ”Bebe Camătaru”. Buda a susținut că a fost invitat de Udrea să pună muzică la cheful din Italia, dar mesajul de pe Whatsapp confirmă legătura sa puternică cu interlopii.

Adrian Buda își începe mesajul prin a lansa o teoria conspirației și a victimizării, acesta transmițându-le colegilor de partid că „am început să fim mulți și începem să fim ușor, ușor… vizibili și incomozi pentru ei”.


Președintele tineretului Pro România Timiș a mai scris ”Ceea ce  a apărut acum știam că o să apară de când am venit la partid, nu o să mă dezic niciodată de prieteni, indiferent din ce lume fac parte, dar voi ști mereu să separ una de alta, fac politică din plăcere, nu sunt plătit pentru asta, îmi doresc ca de acum înainte să fim mai puternici, mai mulți și mai implicați”.

Mesajul prin care Adrian Buda susține că nu se dezice de interlopi seamănă izbitor cu cel postat de Ioan Nasleu, prietenul de chefuri al interlopilor conduși de Lucian Boncu, susținea că „așa ziși interlopi” cu care s-a cunoscut acum 20-30 de ani „rămân prietenii mei indiferent de orice, îmi asum prietenia cu ei”.

Adrian Buda le cere colegilor să se implice în proiectele partidului și le-a mulțumit celor care i-au trimis mesaje de susținere după apariția articolului. Mesajul a fost editat de cineva înainte de transmitere, deoarece în text, o jumătate de frază este scrisă cu diacritice, în timp ce restul mesajului este fără diacritice.

7 COMENTARII

 1. Uite cum oameni care susțin mafia și interlopii pe față, dar împachetează cuvintele în modul în care să nu cumva sa l părăsească pe el colegii care nu sunt deacord cu aceste legături mafiote. Cum să nu te dezici de oameni care pe parcursul timpul devin niște brute care îți distrug copii și poate te și violează.

  Vedeți cum zice și domnu Bota, sunt pe aceeași undă toți cu Nasleu în frunte, cu dezicerea de ilegalități.

  Eu cred că ei în inima lor s ar dezice într-o secundă de toti dar nu mai pot deoarece sunt la mâna interlopilor cu care au făcut unele ilegalități împreună.

  Și uite cum îi atrag în plasa lor și pe alți care nu au nici o legătură cu Mafia, dar au nevoie de ei pt susținere în pardit.

  Oameni ar trebui să deschidă bine ochi pe cine susțin, deoarece ar putea veni vremea să le pară rău la un moment dat. Deoarece viitorul copiilor noștri depind de noi pe cine susținem. Mare atenție.

 2. Robu a dat tonul și iepurașii după el, se vede că suntem dominați de lumea interlopă în frunte cu politia, primarul și politicieniiiiiii de tot soiul.

 3. Da primar de chefuri, ai dreptate sunteți din ce în de vizibili în cârdășie cu interlopii și Mafia. Foarte bine ai remarcat, doar Robu nu remarcă asta că deja sunteți prea vizibili cu Mafia și interlopii.

 4. Primare asta e sfidare față de alegătorii care te au ales. Nu crezi că ai sărit calul. Urât din partea unui primar care își sfidează alegători. Dar a avut de unde învăța. Dacă Robu poate primar de primar, el de sătuc de ce nu ar putea. Banatul votează PNL, care ne oferă împreună cu PSD o circoteca conduși de interlopi.

 5. Așa este în mafie cum am văzut în filme, nu au voie să se dezica uni de alți. Dacă o fac, sunt pa. Deci acum viata bate filmul. Oare e real ce vedem????? Și e real ce vremuri trăim?????

 6. Timisoara, orasul in care au murit oameni pentru daramarea comunismului. Acum dupa 30 ani dupa revolutia in care oameni de rand au murit degeaba asistam la transformarea orasului intr-un fel de „Napoli” in care caracatita si-a intins tentaculele in toate institutiile si manipuleaza oamenii care au crezut intr-o fabula care s-a transformat intr-un film horror. Sunt in lacrimi cand vad cum am fost postiti care ne-au vandut pe doi bani… Oameni buni, spread LOVE, not hate! #distribuieiubirenuura

 7. Exista și zicala,,,,, ,,,, spune-mi cine îți este prieten să îți spun cine ești,,,,,,,,, dar acești primari PNL trăiesc în lumea lor. Și pt ei cetățeni sunt zero, la alegeri vin cu vrăjeli și promisiuni.
  Nesimțitule cum poți să ai o asemenea atitudine, nu ai deloc cei 7 ani.

  Cum să nu te dezici de oameni care fac rău semenilor lor, tu atunci ii susti și mai grav tu ar trebui să fi primul care sa i condamni și să te debarasezi de asemenea specimene.

  Trebuie ca și primar să dai un exemplu frumos copiilor nu negativ.

  Dar acum au văzut și cetățeni care te au votat cine ești cu adevărat

  Poate acum oameni vor cântării mai bine pe viitor ce valori și ce caractere să voteze.

  Mulțumim domnule primar!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.