Lupta cu nesimțirea continuă la Timișoara. Persoane ce aruncă deșeuri, amendate de...

Lupta cu nesimțirea continuă la Timișoara. Persoane ce aruncă deșeuri, amendate de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele certate cu bunul simț, care își abandonează deșeurile în spațiul public, continuă să fie sancționate la Timișoara, însă nu după noua lege, mult mai drastică, care a fost publicată recent în Monitorul Oficial. Mai mulți nesimțiți au fost depistați și amendați cu 1.000 de lei, pentru că au încercat să se descotorosească de gunoaie.

Un cetățean care a abandonat deșeuri pe strada Ardealul, după ce a cărat sacii de resturi pe bicicletă, a fost sancționat cu 1000 lei de polițiștii locali. Tot în cursul zilei de ieri, persoane depistate abandonând deșeuri pe străzile Intrarea Predeal, Zefirului, Bârzava, Snagov cu Hebe cu fost de asemenea sancționate cu câte 1.000 lei, conform HCL 371/2007.

Până la intrarea în vigoare a actelor normative aprobate la nivel local și central, conform cărora sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public vor fi mai mari, aceștia fiind și obligați să strângă resturile depozitate, se aplică actualele prevederi legislative.


Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.