Mai mulți tineri răniți după un accident de circulație. A fost solicitat...

Mai mulți tineri răniți după un accident de circulație. A fost solicitat elicopterul SMURD (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Un copil a fost grav, în această după-amiază, într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe un drum județean din Arad, autoturismul răsturnându-se în afara carosabilului. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a-l transporta de urgență, la spital, pe băiatul rănit.

Apelul la 112 a venit în jurul orei 15.50. Accidentul s-a petrecut pe DJ 709, între localitățile Cermei și Șomoșcheș. Un băiat în vârstă de 15 ani a fost grav rănit, fiind găsit de pompieri încarcerat, între fiarele mașinii.

După ce l-au extras, pompierii l-au predat în stare gravă, elicopterului SMURD, venit la fața locului. Au intervenit la fața locului echipaje de poliție, respectiv două echipaje din partea Detașamentului de Pompieri Ineu

UPDATE Accidentul, spun polițiștii, s-a produs pe fondul vitezei excesive pe care a avut-o șoferul în vârstă de 20 de ani. A pierdut controlul volanului, într-o curbă, ajungând în șanț. Minorul de 15 ani, șoferul și un alt pasager, un băiat de 23 de ani, au fost răniți. Cu toții au ajuns la Spitalul Județean Arad.


Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.