Mesajul avertisment al fostului manager al Spitalului Județean Timișoara. Ce le-a cerut...

Mesajul avertisment al fostului manager al Spitalului Județean Timișoara. Ce le-a cerut celor care l-au susținut după ce a fost demis pentru că este pesedist

5
DISTRIBUIȚI

 

Marius Craina, fostul manager al Spitalului Județean Timișoara, care a fost schimbat din funcție doar pentru că este pesedist, după cum a recunoscut președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, acesta afirmând că directorul trebuie să fie ”din echipa câștigătoare”, a transmis, în această seară un mesaj avertisment, pe pagina sa de Facebook.

”Pasivitatea nu m-a caracterizat niciodată! Am fost întodeauna un luptător, am pus umărul la treabă de fiecare dată, m-am implicat mereu în problemele comunității, am ajutat și am pus pe picioare mii de oameni. La fel ca voi, cred într-o ROMÂNIE în care NORMALITATEA nu este doar clamată sau pusă în vitrină, într-o Românie în care oamenii harnici sunt tratați cu respect, într-o Românie în care profesionalismul trece în fața diletantismului, amatorismului și a intereselor de grup sau de partid, într-o Românie în care oamenii își spun lucrurile în față cu responsabilitate, maturitate și celeritate”, a scris Craina.

Pesedistul le-a transmis celor care în ultimele zile i-au transmis mesaje de susținere că ”trebuie să ne implicăm într-un număr din ce în ce mai mare și cât mai energic pentru a schimba toate răutățile și interesele meschine și ilegale, tot mai agresive și tot mai numeroase din ultima perioadă și, astfel, să pregătim și să lăsăm generațiilor viitoare un oraș și o țară de care să fie mândri”.

Marius Craina le-a transmis colegilor săi de la spitalul județean și celorlalți care l-au susținut că ”ați reușit să arătați unei țări întregi că politica pumnului în gură nu funcționează și nici nu va funcționa niciodată în primul oraș liber al României: un gest onorant, care mă responsabilizează și îmi dă încredere în viitor.


Nu o să vă dezamăgesc! 
Aveți tot respectul și sprijinul meu! Vă mulțumesc tuturor! Rețineti: faptele nu mint, oamenii mint!”

5 COMENTARII

  1. Felicitări, rar pesedist cu asemenea caracter și ce zice are dreptate. Trebuie să ne implicăm toți nu să stăm spectatori. Ziariști ne pun pe tavă toate ilegalitățile făcute de gașca Robu și noi nimic. Trebuie toți să nu mai aplecam capul la toți primari cu doctorate, sereisti scoși din joc și interlopi de tot felul. Trebuie să luăm atitudine față de toți pletosi puși în fruntea primăriei și burtoși cu pantofii roși.

  2. Am auzit ieri la Naşul TV o sintagmă nouă ,,ciuma roşie – ciuma galbenă”. Noi o simţim pe pielea noastră în Timişoara. Primărie, interlopi, droguri, violenţe, ilegalităţi, afaceri necurate, şpăgi, instituţii care nu prind pe nimeni de la Primărie, mediu, consiliu deşi presa le dă totul pe tavă, cumetrii între justiţie şi primărie, între partide etc. Ciumă de toate culorile şi felurile. Incredibil unde a ajuns oraşul care s-a revoltat primul împotriva comunismului şi securităţii.

  3. Nici eu nu inteleg de ce face asa o drama, politic ai venit – politic pleci!
    In subterana deja sa stie ca se iau masuri pentru scaunul de rector in UMF, in spuma universitara de pe Bega este in top 3, cu reale sanse…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.