Mesajul unui interlop din gruparea Boncu pentru șeful Poliției Timiș: ”Am fost...

Mesajul unui interlop din gruparea Boncu pentru șeful Poliției Timiș: ”Am fost împreună la chefuri cu Ionuț Nasleu, m-ai uitat?!”

8
DISTRIBUIȚI

Efectele dosarelor DIICOT, care au dus la arestarea multor membri ai grupării conduse de Lucian Boncu pentru grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, lipsire de libertate și alte infracțiuni grave, încep să apară. Un incident s-a petrecut în arestul Poliției Timiș, săptămâna trecută, când adjunctul Poliției Timiș, comisarul șef Dan Stoicănescu, împreună cu alți șefi de servicii, s-au dus în inspecție. Când a ajuns la celula unde era Alin Huc ”Oiță”, adjunctul l-a întrebat pentru ce a fost arestat, iar acesta a răspuns, conform mai multor surse, ”pentru că sunt prieten cu Ionuț Nasleu!  Dar nu mă mai cunoști? Am fost împreună la chefuri cu Ionuț Nasleu, m-ai uitat?!”. Peste o săptămână când Stoicănescu a fost în control, din nou, Oiță i-a spus polițistului ”Vă rog să mă scuzați.


V-am confundat cu comandantul, Alin Petecel”.

Alin Oiță este omul cel mai apropiat de liderul interlop Lucian Boncu și, de-a lungul timpului, a avut o relație extrem de apropiată cu Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu și actualul director de la Piețe SA. Relația Oiță – Nasleu era atât de apropiată încât aceștia au petrecut împreună inclusiv în străinătate. O înregistrare video dintr-un club de manele din Timișoara, publicată de PRESSALERT.ro, a surprins momentul în care Nasleu a făcut o dedicație ”pentru frații lui, pentru armata lui, pentru Luci Boncu, pentru Alin Oiță, pentru Barbu, Sașa, pentru Marin Gheța, toată brigada”.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că, înainte de declanșarea operațiunilor DIICOT, Ioan Nasleu a fost invitat de onoare la ziua de naștere a comisarului șef Alin Petecel, aici participând și liderul PNL Timiș, Nicolae Robu. ”Am invitat colegii și șefii instituțiilor cu care colaborăm. A venit cu primarul Robu (Ioan Nasleu, n.a.). Într-adevăr. L-a așteptat să sosească. Ce să fac? Am invitat pe toată lumea. Inclusiv de la Prefectură”., a declarat, la momentul respectiv, Alin Petecel, Am încercat să-l contactăm pe șeful Poliției Timiș pentru a comenta afirmațiile lui Oiță, dar nu am reușit până la ora redactării acestui material. Contactat de PRESSALERT.ro, Ioan Nasleu a negat că ar fi participat la vreun chef  alături de interlopul arestat și șeful Poliției Timiș, susținând că afirmația ar fi ”o glumă proastă”.

8 COMENTARII

  1. Nasleu ești penibil, nu ai sânge în instalație deloc nu mai mintii lumea că ști bine că nu doar cu Oita și Boncu ai fost la petreceri, nu o da frate în bărci că dă urât. Ești cel mai nenoricit dintre toți. Dați vina doar pe interlopi și știu cum faceți voi, îi băgați pe toți jos ca să nu vorbească. Nu aveți scrupule. Tu acum împreună cu Petecel ii nenorociți pe cei care până ieri mâncați după masa lor. Rușine să vă fie.

  2. Haha , afara tovarasie, trag din aceeasi farfurie iar la zdup nici “Pa!” . Bulangii militieni… asta e … in 20 de ani au timp sa se mai imprieteneasca o data… in cazul in care nu cere Robu presedintelui sa ii gratieze prietenii …

  3. Oita dacă te lași, acești indivizi Petecel cu Nasleu te vor îngropa rău de tot, tu cu brigada poți să îi scoți din ecuație, doar așa ei nu mai au putere. Dacă voi acum vorbiți, ei nu o să mai poată să vă înfunde tare de tot. Și cred că știți că ei de fapt asta fac sau asta au de gând să vă bage rău de tot ca să nu mai puteți vb pe viitor de ei. Nu va lăsați!!!!! Acum războiul îl aveți cu cei 2 baftă.

  4. Adevărații interlopi sunt încă în libertate și pe funcții, calcă pe cadavre și săracii sau fraierii pleacă la pușcărie. Au supt după ei tot și acum le râd în față. Șefu poliție stă la etaj și prieteni lui sunt jos la șobolani. Asta e România domnule primar. Toți inclusiv primarul a uitat când socializa cu interlopii????????

  5. Tupeistul de Nasleu vă ia la mișto pe toți,,,, o glumă proastă,,,, dar când mancai și ai băut după ei nu a fost o glumă proastă. Nenorocitul cum îsi bate joc de cel care i-a dat de mâncare. A uitat de brigadă????

  6. Fraierii stau în pușcării iar benificiarii reali din spatele lor sunt liberi. Petecel de ce nu vorbești cu presa, este cumva adevărat????? Petecel cred că trebuie să ieși și dai dovadă că ai ceva în pantaloni și nu o folosești doar pentru pipi. Dar eu cred că ești părtaș împreună cu Nasleu cu cei de jos. Tic tac, tic tac și cariera ta e la final.

  7. Oita ai furat-o frate rău, dute bre la lupi. Oita te au făcut lupi cu grade, bravo lor. Tu ești doar o oaie pe care acum lupi o vor sfâșia. Și nu mai behaii, că oricum pedala cum ii ziceați voi lui Petecel e pe treaba lui. Ce ai vrut prostule să te recunoască????? Acum ăsta e pervers vă dă la toți ceaiu să le arate la toți că el e șefu. Dacă îl lăsați e treaba voastră. Dați jos și cu el și cu Nasleu să nici măcar să încerce să vă facă o manevră.

  8. Nu e corect să răspundă doar cei mici. Oiţă, dă-i în gât pe cei mari şi o să-ţi uşurezi ţie situaţia. Ăştia nu merită să te sacrifici pentru ei, n-au caracter şi omenie, sunt adevăraţii şefi ai mafiei, nu voi. Spune tot la procurori şi ei o să fie obligaţi să-i ancheteze pe cei mari şi ţie să-ţi reducă tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.