Mircea Diaconu: România puternică este țara cu oameni mândri de tradițiile și...

Mircea Diaconu: România puternică este țara cu oameni mândri de tradițiile și de cultura lor (P)

0
DISTRIBUIȚI

Promovarea mândriei de a fi român trebuie să redevină un obiectiv al statului, dar și al societății civile. În acest sens, statul trebuie să acționeze ca partener, să fie transparent și deschis dialogului. “Implicarea societății civile, inclusiv a Bisericii Ortodoxe, dar și a tuturor celorlalte culte, alătrui de stat, în proiecte menite să promoveze valorile românești reprezintă un pas important spre o societate puternică, mândră de trecutul și prezentul ei, gata să construiască un viitor mai bun.


Îmi doresc să reunim toți românii în jurul mândriei față de țara lor, în jurul tradițiilor și personalităților recunoscute, dar și în jurul eroilor României moderne, fie că sunt celebri sau oameni obișnuiți ce săvârșesc fapte ieșite din comun sau pur și simplu muncesc cinstit pentru binele lor și al comunității în care trăiesc”, a spus Mircea Diaconu, candidatul Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României.

Mircea Diaconu îți propune să găsească în sportivi, artiști, cercetători, medici sau militari, în toți cei care promovează valorile României un partener al statului român. “România puternică este țara cu oameni mândri de tradițiile și de cultura lor, oameni care îșu exprimă liber convingerea religioasă și care, în spiritul tolereanșei și diversității, promovează, acasă sau peste hotare, unicitatea spiritului românesc”, a conchis Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, BOȚA DRAGOȘ PRESSALERT P.F.A., MFC 31190013

Realizat de SC TDT Vest Cons