Nicolae Robu, în vizită la blocul unde au murit doi copii și...

Nicolae Robu, în vizită la blocul unde au murit doi copii și o femeie: „Primăria nu are nicio implicare în tot subiectul acesta”

12
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a vizitat în această seară blocul de pe strada Miorița din Timișoara unde trei persoane au murit și alte zeci au fost intoxicate în urma unei deratizări efectuate necorespunzător.

„Am purtat discuții cu colegii, e o tragedie ce s-a întâmplat.


Din păcate încă nu suntem siguri că se va limita totul la atât. Mai sunt copii internați, starea lor e stabilă, la fel ca starea adulților internați. Deocamdată nu sunt semne de situații critice, dar substanța în cauză este una care dă efecte ce nu prea sunt cunoscute, și de aceea lumea este rezervată”, a spus edilul-șef.

„Primăria nu are nicio implicare în tot subiectul acesta. Este o firmă care a folosit substanțe interzise, se pare, și le-a folosit pe domeniu privat. Nu s-a întâmplat această dezinsecție, deratizare, la comanda Primăriei sau cu acceptul Primăriei. Primăria nu are nici cea mai mică implicare. Eu am venit aici ca primar al orașului preocupat de o situație gravă ce s-a ivit, nu că ar avea Primăria vreo implicare”, a mai spus Nicolae Robu, însă fără să menționeze dacă s-a interesat dacă firma responsabilă avea autorizație de la primărie, așa cum cere o Hotărâre de Consiliu Local din 2002.

12 COMENTARII

 1. Și la Colectiv tot propietate privată a fost și primarul Piedone și a asumat și și a dat demisia. Robu este de o impertinenta din cale afara, rușine și demisia domnule primar. De ce nu l arestează nimeni pe acest domn după câte rele face.

 2. Primarul municipiului Timișoara Robu Nicolae să înfunde pușcăria deoarece consider că este direct răspunzător pt moarte ingerasilor și autoritățile ar trebui să nu fie părtinitoare și ducă pe acest individ care este și primar la pușcărie.

 3. Toți cei din bloc afectați dați în judecată primăria prin primar și puneți sechestru asiguratoriu pe averea primarului care este direct răspunzător prin emiterea autorizație. Acest primar trebuie să răspundă. Nu este posibil așa ceva.

 4. Oameni mor și primarul este tras la patru ace parcă mergea la chef cu interlopii, omul ăsta este lipsit de bunul simt. Domnule primar era mai bine dacă nu erai acum aici deoarece mai mult ai iritat lumea cu prezența ta.

 5. Uitați-vă ce privire și atitudine sfidătoare are primaru, chiar credeți că nu veți răspunde pt viețile oamenilor
  Tot timpul dați vina pe alți, urât caracter aveți. Poate acum nu mai scăpați și scăpăm de dumneavoastră.

  • Nu cred că-s ei. USR-iştii sunt prea ,,impotenţi” să facă ceva pentru societate. Sunt peste 1000 pe aici dar nu se văd că-i vai de ei.

 6. De ce Politia nu audiază și primarul care a dat autorizație, vezi cazul Colectiv. Să înțelegem că șeful politiei este prieten cu primarul?????? Vrem audierea primarului și să fie tras la răspundere. Da într-o țară normală așa se întâmplă.

 7. CUM ADICĂ – Primăria nu are nici cea mai mică implicare- DACĂ A AUTORIZAT FIRMA ?
  Ştim poezia lui Robu. După toate hoţiile pe care le face şi după toate nenorocirile care se întîmplă el se disculpă şi nu recunoaşte nimic în loc să caute să repare dezastrul. Un mitoman ticălos. Primarul fuge de răspundere !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.