Nicolae Robu vrea schimbarea cât mai rapidă a prefectului și subprefectului de...

Nicolae Robu vrea schimbarea cât mai rapidă a prefectului și subprefectului de Timiș

6
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu, care este și liderul PNL Timiș, vrea ca prefectul și suprefectul de Timiș să fie schimbați din funcții cât mai repede. Nicolae Robu susține că nu este normal ca aceleași persoane să reprezinte în teritoriu guvernul dacă acesta s-a schimbat.

„Haideți să ne gândim și eu zic să spunem lucrurile pe nume.


Când prefectul și subprefectul reprezintă și la nivel de instituție, Instituția Prefectului, guvernul în teritoriu, este oare normal să ții în funcție aceleași persoane care au reprezentat guvernul anterior, cu care ai fost în confruntare? Nu e normal să reprezinte aceleași persoane guvernul. Ce înțeleg cetățenii județului Timiș dacă văd că la nivelul reprezentării în județul Timiș a guvernului sunt aceleași persoane care până mai ieri au reprezentat și guvernul Dăncilă? Mai pot să înțeleagă cetățenii ceva? Asta e o Românie normală?”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că ar trebui și legislația din România modificată, pentru că, din punctul său de vedere, „Instituția Prefectului nu e normal să fie o instituție neutră, asta e părerea mea. Practic, de fiecare dată când s-a schimbat guvernul, s-au schimbat și prefecții. De fapt, de fiecare dată când s-a schimbat coloratura politică. După părerea mea, nu este normal ca cei care au reprezentat în teritoriu Guvernul Dăncilă, PSD-ALDE, să reprezinte și Guvernul PNL-Orban, nu găsesc normal”.

6 COMENTARII

  1. Robu chiar tu te întrebi dacă asta este o țară normală, păi tu chiar ești impertinent, dar de interlopi nu zici nimic, poate-poate găsești un interlop cu facultate pt prefectură și după pot pleca toți cetățeni în concediu vreo 4 ani. Ce zici primare. Asta e o țară normală condusă din spate de interlopi.

  2. ,,,,,,,,,,,, Asta e o Românie normală,,,,,,??????? se întreabă Robu, dumneavoastră chiar vb serios, știu că citiți acest sms doar sunteți un om educat și mai știu că citiți pressalert dar ideea era că chiar aveți tupeu maxim.

    Așa este că de fapt în realitate nu este o Timișoara normală, deoarece așa ați adus acest oraș plin de interlopi și mafie.

    Poate ar trebui serviciile sa și facă treaba și atunci poate Timișoara fără tine Robu ar fi cât de cât normală.

    Ce zici Robu, oare ce gândești când citești asemenea sms, ce se petrece în mintea ta.??????

    Diicot știe oare că mai ești primar și acum???????

  3. Cred că acest domn sa dovadă de multă prostie. În ultima perioadă profesori care ajung primari de municipii au un prost obicei,,,,,, că își doresc și obțin foarte multe case,,,,,,,
    Este o cutuma în mediul lor.

  4. Din cate stiu, prefectul este reprezentantul guvernului, Guvernul decide cand se schimba prefectul, NU primarul. Dacă se vrea o Românie normală, inseamna ca noi poporul suntem considerati la ora actuală nebuni. ,,Frumos slogan”.Ar trebui să se concentreze la creșterea nivelului de trai, de aceea pleaca oamenii in strainatate, mai exact ce câștigă un roman aici sa poata sa se întrețină fara ajutoare(pentru cei care ne conduc sa aiba in vedere). De politic ne am cam saturat.

  5. Cum sa nu ai robule o problema cu prefectul (a se citi prefecta). E singura , dar singura care s-a implicat in probleme cetatenilor, a raspuns petitiilor si a pus frana ilegalitatilor comise in mandatul tau de primat. Da, primat! Nu primar! La un simplu search pe google se vede cu ochiul liber ca te incomodeaza.. cand se va schimba prefectul si iti pune orban prefectul tau, cine iti mai verifica legalitatea hcl-urilor tale? Cine iti mai da amenda ca nu ai avize sa defrisezi timisoara? Vom fi iarasi asupriti de munti de gunoaie in timp ce tu ti ai comandat masina noua sa te plimbi de la Brantner(firma de gunoi in locul Retim).
    Abia astept alegerile urmatoare, o data m-ai pacalit..

  6. Robu ,,drujbă” defrişează pădurile din Timişoara şi construieşte în zonele verzi (vezi Horticultura), tot mai mulţi oameni mor de cancer şi din cauza poluării dar lui Robu nu-i pasă de legi şi de oamenii obişnuiţi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.