Noi detalii despre catargele din fața Catedralei Mitropolitane. Ce drapele vor fi...

Noi detalii despre catargele din fața Catedralei Mitropolitane. Ce drapele vor fi fluturate

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a oferit noi detalii despre cele două catarge care au apărut în stânga și în dreapta Catedralei Mitropolitane. Vă reamintim că, ieri, edilul-șef a afirmat că ideea îi aparține lui Culiță Chiș, șeful Direcției Edilitare, care ar fi vrut să-i facă o surpriză prin amplasarea de catarge în oraș.

Astăzi, primarul Timișoarei a anunțat că pe unul dintre catarge va flutura steagul României, iar pe celălalt, drapelul orașului.

„Nu știu să vă spun ce avize a luat (n.r.


Culiță Chiș). Este o lucrare pe care domnul director general Culiță și-a asumat-o, el spune că are tot ce-i cere legea, evident. Eu nu intervin la fiecare lucru tehnic care se face în oraș. El are o anumită autonomie, dar evident că aici trebuie să respecte legea. Ca idee, a arbora drapelul și a o face pe catarge nu este nimic rău. Unul dintre catarge este pentru drapelul României și unul pentru drapelul orașului. O să vedem. Eu, personal, am discutat despre amplasarea unui catarg în Piața Libertății, atât am discutat eu, nu exclud ca de aici să-i fi venit ideea să amplaseze și în altă parte”, a declarat Nicolae Robu.

Un astfel de catarg pe care flutură steagul tricolor a fost realizat în intersecția străzilor Michelangelo cu Brătianu, iar în perioada imediat următoare va mai apărea unul în Piața Libertății, înalt de 25 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.