Noi pași pentru ca Primăria Timișoara să realizeze prima parcare de cartier,...

Noi pași pentru ca Primăria Timișoara să realizeze prima parcare de cartier, cu mai multe niveluri

0
DISTRIBUIȚI
parcare blocuri
Foto: arhivă

Primăria Timișoara a reușit să facă noi pași importanți astfel încât să poată realiza prima parcare de cartier, între blocuri, cu mai multe niveluri.

Vă reamintim că reprezentanții municipalității doresc să construiască o astfel de parcare pe str. Ulmului, în zona Dacia, pe terenul pe care s-au aflat mai multe garaje, care au fost demolate.

În această săptămână, s-a reușit rezolvarea tuturor problemelor de ordin cadastral legate de terenul pe care parcarea supraterană urmează să fie amenajată, după ce în plenul Consiliului Local Timișoara a fost aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

„Proiectul dă undă verde avansării proiectului de realizare a parcajului multinivel suprateran de pe str.


Ulmului”, a detaliat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei susține că în zona Dacia se efectuează, în această perioadă, mai multe lucrări.

„Iată o veste bună pentru cetățenii din zona Dacia, care cred că sunt mulțumiți să vadă că și locul de joacă de acolo este în amenajare, fântâna va fi refăcută frumos și cinematograful va fi reamenajat. O să am o surpriză în curând pentru persoanele mai vârstnice, pentru pensionari, care își doresc un loc unde și peste iarnă să poată juca șah, table, cărți, să socializeze, așa cum o fac și vara în foișoarele multe pe care le-am pus în zonă. Este o zonă foarte dens populată și de aceea ne concentrăm pe ea, pentru că și numărul beneficiarilor este mare”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.