O tânără condamnată la închisoare pentru o crimă teribilă a fost prinsă...

O tânără condamnată la închisoare pentru o crimă teribilă a fost prinsă în Italia. Era dată în urmărire de 7 ani

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-953256004">

O femeie în vârstă de 30 de ani din Hunedoara, dată în urmărire internaţională acum 7 ani după ce a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor, a fost prinsă în Italia. Femeia, împreună cu alți doi tineri, lovise cu pumnii, picioarele și o bâtă de baseball un tânăr până a murit.

Potrivit IPJ Hunedoara, femeia a fost arestată de carabinieri în apropiere de Napoli şi urmează să fie extrădată.

Femeia se afla în urmărire internaţională de mai bine de șapte ani, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara (în anul 2012) la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

„Fapta a fost comisă în noaptea de 15/16.09.2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alți doi tineri (aflaţi şi ei în urmărire internaţională) au lovit cu pumnii și picioarele, cu o bâtă de baseball și chiar cu un bolovan un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat, la data de 19.09.2007”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Hunedoreanca a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unității de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

Ea a fost dusă într-o închisoare din Peninsulă.

În paralel, poliţiştii hunedoreni continuă căutările celorlalţi doi autori ai omorului: Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani și Sorin Vasile Benegui, 33 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.