Opt kilograme de droguri, capturate la vama Turnu. Unde trebuia să ajungă...

Opt kilograme de droguri, capturate la vama Turnu. Unde trebuia să ajungă marfa

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Brigăzii de combatere a crimei organizate Timișoara au organizat, ieri, o acțiune pe linia combaterii traficului cu droguri, fiind verificate mai multe autocare care intrau în România.


În una dintre mașini, a fost descoperit un troler în care era nu mai puțin de 17 pachete cu cannabis.

Conform primelor informații, proprietarul bagajului în care era cele opt kilograme de droguri a fost identificat ca fiind un bărbat de 39 de ani, din județul Cluj. În urma verificărilor s-a stabilit că turistul cu drogurile venea din Spania, iar marfa urma să ajungă  pe piața din Cluj Napoca. Bărbatul a fost dus pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara și a fost reținut, aseară, pentru 24 de ore.

3 COMENTARII

  1. Au inceput sa sifoneze fetitele sportive ca sa scape mai ieftin???Paul luatias nevasta in s… de mortaciune sifonara.Sclav ai fost si tot asa vei ramane zdreanto.Ai puso pe varata sa il injure pe kalu si tu esti cel mai cu morcovu la curbsi o dai in sifoneala.Promit ca ma ocup personal de tine si p… de fratetu cand si daca scapati.Italia va asteapta.

  2. O sa le sugi pu.., si la Paul, si la frate-su’. Si tu si toata Italia ma-tii, de agramat obosit ce esti. Toti sunteti baieti, Ce mortii ma-tii de legatura are iarba ma-tii de la Severin cu dosarele de la Timisoara de o saptamana? Pi…. obosita anonima ca esti. Ai impresia ca are nevoie cineva sa puna pe cineva sa ameninte? Cine ti-a spus tie, mai tentativa de pisat de sluga, ca fratii Stefan sunt in clinciuri cu Calu? Du-te inspre mortii ma-tii si latra la alta masa. Ca puti de prost ce esti. Te mai si afirmi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.