Pană de curent în Timiș, din cauza vântului puternic. Secțiile de vot,...

Pană de curent în Timiș, din cauza vântului puternic. Secțiile de vot, alimentate cu generatoare mobile

0
DISTRIBUIȚI

Vântul puternic care s-a abătut asupra județului Timiș crează probleme în mai multe localități, care au rămas nealimentate cu energie electrică.


Pentru a preîntâmpina unele probleme serioase în ziua în care românii își aleg președintele, ISU Timiș a solicitat un container suport logistic tip 4 de iluminat.

Vântul care suflă cu putere crează probleme în zona de est a Timișului. Comuna Traian Vuia și trei sate aparținătoare, Sudriaș, Susani și Jupani, au rămas nealimentate cu energie electrică. Este afectată o linie de medie tensiune. Pentru a preîntâmpina prelungirea duratei de întrerupere a furnizăriii cu energie electrică ISU Timiș a solicitat Departamentului pentru Situații de Urgență un container suport logistic tip 4 de iluminat, de la Detașamentul de Pompieri Lugoj. În plus, vor mai fi dispuse în zonă alte două containere care vor veni în sprijin din partea ISU Arad și ISU Hunedoara.

Containerele de suport logistic tip 4 de iluminat vor rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică. Conform informațiilor ISU TImiș, votul nu a fost întrerupt, iar secțiile au fost alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.