Percheziții în Banat, după un scandal terminat cu focuri de armă și...

Percheziții în Banat, după un scandal terminat cu focuri de armă și soldat cu trei victime

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-858390415">

Percheziții în vestul țării, dis-de-dimineață, la domiciliile mai multor persoane care s-au încăierat, zilele trecute, într-un scandal terminat cu focuri de armă. Cinci persoane au fost duse la audieri de polițiștii care au găsit, în urma celor 8 percheziții desfășurate în Anina, județul Caraș-Severin, mai multe arme de foc, scrie infocs.ro.

Scandalul care i-a adus pe cei cinci în atenția autorităților a avut loc în urmă cu trei zile, în 6 noiembrie. În jurul orei 19.00, în urma unui conflict iscat din senin în Anina, în fața casei unuia dintre cei implicați, s-au tras focuri de armă, în urma cărora trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Anina împreună cu cei de la ”Crimă Organizată” au descins, azi-dimineață, în 8 locații, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. S-au găsit, în urma perchezițiilor, 2 arme de tip pistol, una de tip airsoft și o armă letală, un amortizor, cartușe, o pungă cu bile tip airsoft și obiecte contondente (bâte de baseball, răngi metalice). Toate au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale. Suspecții, cu vârste între 31 și 46 de ani, au fost duși la audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.