Percheziții la un suspect de contrabandă. Pistol, muniție și mii de cartușe...

Percheziții la un suspect de contrabandă. Pistol, muniție și mii de cartușe de țigări netimbrate, găsite de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-942286728">

Un pistol cu gaz și bilă de cauciuc, cartușe și aproape 30.000 de pachete de țigări netimbrate au găsit polițiștii arădeni la un bărbat acuzat de contrabandă.

Polițiștii din Arad anunță, joi, că miercuri au făcut percheziții în comuna Secusigiu, la două imobile ale unui bărbat de 37 de ani.

Potrivit IPJ Arad, în curtea unuia dintre imobile a fost găsit un camion în al cărui compartiment de marfă erau 27.500 de pachete de țigări, iar în imobil alte 2.000 de pachete de țigări netimbrate de diferite mărci, care ar proveni din contrabandă.

În al doilea imobil au fost găsite 18 pachete de țigări netimbrate de diferite mărci, precum și un pistol cu gaz și bilă de cauciuc, 4 cartușe de vânătoare calibrul 12, 32 cartușe cu bilă, un cartuș glonț calibrul 357 și 7 articole pirotehnice.

Întreaga cantitate de țigări, camionul, arma și muniția au fost confiscate, iar în cauză s-a deschis un dosar penal pentru contrabandă calificată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.