ASU Politehnica nu s-a autodepăşit nici la a doua încercare pe „OZN”-ul...

ASU Politehnica nu s-a autodepăşit nici la a doua încercare pe „OZN”-ul ploieştean. Petrolul s-a impus la limită, alb-violeţii pe loc de C!

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” nu s-au ales cu punct(e) nici de această dată pe terenul Petrolul Ploieşti. „Lupii galben” au dominat şi au avut multe ocazii mari, dar s-a impus doar cu 1-0 în faţa lui ASU Politehnica, după un gol marcat cu puţin noroc în prima parte. Alb-violeţii, care nu au impresionat nici de această dată pe „OZN Arena” au ajuns din nou pe loc retrogradabil.

Prima oprire dintre cele două programate în estul ţării nu a început deloc bine pentru elevii „interimarului” Toni Foale. Fără Mera, suspendat, bănăţenii l-au pierdut din nou pe Schieb, accidentat devreme.

Scorul a fost deschis în minutul 26. Marinescu a şutat de la distanţă iar din careu Arnăutu a deviat la bara din dreapta lui Contra, care nu a reuşit decât să atingă puţin mingea. Tânărul portar timişorean a fost însă din nou cel mai bun om al lui ASU Poli, căci Petrolul a căutat permanent şi golul de 2-0. În minutul 41 gazdele au cerut henţ la Cherecheş, dar oricum faza a continuat periculos cu o ratare mare în dreptul lui Marinescu.

La una dintre puţinele acţiuni în terenul advers, după o fază fixă – clasică la alb-violeţi, a venit şi cea mai mare ocazie a Politehnicii.


Axente a deviat „libera” lui Cherecheş pe transversală iar apoi Scutaru a încercat o reluare spectaculoasă pe spate, dar nu a trimis slab.

În partea secundă şansele mai mari au apărut în contul petroliştilor spre final. În minutul 75 Marinescu l-a luat la ţintă pe Contra, mingea i-a revenit şi, poate uşor deviată de portar, a ajuns apoi în bara din stânga, pentru ca apoi să sară la Younes, care însă a trimis peste colţul rămas liber.

ASU Politehnica a cedat în mare parte pe modelul din ediţia trecută în Prahova, doar că atunci a primit două goluri spre finalul întâlnirii, în prelungiri. În urma acestui rezultat ASU Poli ocupă doar locul 17, cu 14 puncte, înaintea deplasării la Buzău, pentru restanţa cu Gloria, meci programat marţi, de la ora 16.00. Practic, atât timişorenii alb-violeţi, cât şi reşiţenii, învinşi la Călăraşi, au revenit la situaţia dinaintea retragerii celor de la Daco-Getica.

Petrolul: R. Avram – Bărboianu, Al. Olaru, Ant. Manolache, Ţicu – Al. Munteanu (61, Mihăescu), L. Marinescu (cpt., 89, Sârghi), Cioinac, B. Gavrilă – Younes, Arnăutu (82, D. Meza Colli). Antrenor: Flavius Stoican

ASU Politehnica: M. Contra – C. Jurj, Scutaru (cpt.), Coadă, Cherecheş – Dros, B. Vasile (46, Zabun) – D. Radu (70, C. Popescu), Ignea, Schieb (18, A. Manea) – Axente. Antrenor: Antonio Foale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.