Platforma de promovare a artiștilor underground Atelier 22 sărbătorește un an...

Platforma de promovare a artiștilor underground Atelier 22 sărbătorește un an de existență

0
DISTRIBUIȚI
Mădălina Pavăl va susține un concert în cadrul acestei aniversări

Platforma de promovare a artiștilor underground numită Atelier 22 împlinește un an de existență, evenimentul urmând să fie sărbătorit printr-o serie de acțiuni puse la cale de colectivul care încearcă să revitalizeze viața culturală a urbei noastre.

„A trecut un an de când Atelier22TM și-a propus să aducă artă prin toate manifestarile sale mai aproape de voi. Prin proiectele noastre, The Session Room și Expo22, cât și prin live streaming-ul diferitelor evenimente , fie că au fost sesiuni de muzică live, expoziții de artă vizuală, worksopuri sau piese de teatru, am încercat să stimulăm performanța artistică și să aducem publicul și artiștii în același spațiu“, spun inițiatorii evenimentului.
Aniversarea va avea loc în data de 6 decembrie și va avea parte de o expoziție multiplă, formată din artiști plastici, graficieni și multimedia, Lore Ilie – White Noise și un recital de pian susținut de Serena, acestea urmând să se desfășoare la sediul Atelier22TM.

În aceeași seară, la saccade, de la ora 22.22 va avea loc un concert semnat Twisted Jazz (ex-Twisted Blue).


Proiectul este format din cinci tineri muzicieni care urmăresc să (re)aducă jazz-ul mai aproape de gusturile oamenilor prin aportul individual pe care îl mențin în crearea unui sound distinctiv și calitativ. În materie de instrumente, Twisted Jazz are în componența sa, un pian (Cristian Oprișiu), o chitară bas (Ștefan Cașcaval), un set de tobe (Philip Goron), un set de percuții (Amelia Trifu) și voce (Andreea Vlas). Seara va continua cu un concert susținut de Mădălina Pavăl – Oamenii se fac dor. Pentru Mădălina Pavăl, dorul și doina nu-s doar vorbe-n vânt menite să stârnească sentimente patriotice. Mădălina și muzicienii cu care colaborează aduc în contemporan șapte doine despre dor care te vor face să îți reevaluezi raportul cu tradiția, folclorul și ce mai înseamnă ele astăzi pentru identitatea noastră fragilă.

Sâmbătă 7 decembrie, aniversarea va continua de la ora 0.22 la saccade cu CellestiΛns – Dj set. Alin și Darius, doi băieți din Timișoara, și-au spus în 2015 că ar fi vremea să facă o simbioză celestă după ce au descrețit atâtea frunți și au mișcat atâția pământeni la petrecerile anterioare, astfel a prins viață proiectul CellestiΛn. Petrecerea va continua cu un set hybrid realizat de Punu și Ulises.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.