Pliant pentru turiștii care vin în Timișoara. Ce informații utile conține

Pliant pentru turiștii care vin în Timișoara. Ce informații utile conține

0
DISTRIBUIȚI

timisoara - piata victoriei

Consiliul Județean Timiș vine în sprijinul turiștilor care aleg să viziteze Timișoara, care va deține titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Astfel, recent a fost tipărit un pliant, prin Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș, care conține o serie de informații utile pentru vizitatori. Prin urmare, turiștii pot afla cum se plătește parcarea în Timișoara, transportul public sau cum se face transferul de la aeroport.

„Ideea s-a născut din nevoia de a oferi clienților hotelurilor și hostelurilor din orașul de pe Bega informații care să îi ajute să aibă o experiență frumoasă și relaxantă în Timișoara”, a informat Consiliul Județean Timiș.

Pliantele au fost tipărite în 5.000 exemplare în limba română și vor fi traduse și în engleză, în perioada următoare.

„Este un pliant destinat turiștilor care se cazează în Timișoara.


Solicitarea a venit din partea hostelurilor din oraș, care au spus că li s-a întâmplat nu de puține ori clienților lor să fie amendați pentru diferite probleme din oraș despre care nu știau. Și mă refer la parcare sau au avut nevoie de anumite servicii despre care nu aveau date. Acest pliant conține succint o serie de informații care pot ajuta turiștii care călătoresc în oraș să se descurce. Pliantul a fost deja oferit infocentrelor turistice și hostelurilor din oraș, urmează să trimitem aceste informații și către hotelurile din oraș”, a declarat Delia Barbu, directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.