PMP Timiș, în căutarea unui candidat pentru Primăria Timișoara: „Sub nicio formă...

PMP Timiș, în căutarea unui candidat pentru Primăria Timișoara: „Sub nicio formă nu susținem un independent”

0
DISTRIBUIȚI

Partidul Mișcarea Populară nu a reușit încă să găsească candidatul potrivit care să intre în „bătălia” cu Nicolae Robu pentru funcția de primar al Timișoarei.


Cornel Sămărtinean, liderul PMP Timiș, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest moment sunt analizate mai multe variante.

„Nu avem încă un candidat la Primăria Timișoara. Avem în vedere mai multe persoane, testăm și analizăm variante. Este o candidatură foarte importantă, iar în aceste condiții nu ne grăbim foarte tare. Nu am luat încă o decizie, sunt câteva persoane într-o analiză internă a noastră și vedem. Sper cât mai repede să ieșim cu un nume. Sub nicio formă nu susținem un independent. Sunt discuții în spațiul public despre eventuale alianțe locale oarecum pe dreapta împotriva PSD-ului, dar de candidați independenți nu se pune problema”, a declarat Cornel Sămărtinean.

Președintele PMP Timiș a mai precizat că este în interesul partidului să identifice un „candidat bun”, care ar putea aduce formațiunii politice multe voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.