Primăria Timișoara a autorizat doar trei firme pentru servicii de dezinsecție și...

Primăria Timișoara a autorizat doar trei firme pentru servicii de dezinsecție și deratizare

1
DISTRIBUIȚI

Doar trei firme se află în evidențele Primăriei Timișoara ca fiind autorizate pentru efectuarea de servicii de deratizare și dezinsecție. Este vorba de SNTFC CFR Călători – Sucursala Regională de Transport Feroviar, care are acord de funcționare din anul 2018, Pred Smy SRL, care are acord din 2016, și Keep Clean Andreea SRL, din acest an.

Astăzi, la ordinele lui Nicolae Robu, lista cu cele trei firme autorizate de către municipalitate a fost postată pe site-ul Primăriei Timișoara, pentru a putea fi consultată de către persoanele interesate.

„Am dat în lucru să se analizeze ce am putea noi face pentru a crește imunitatea la asemenea acte iresponsabile.


Trebuie să înțelegem cu toții că suntem vulnerabili, în mod inevitabil, asta e România de astăzi. Dacă un om iresponsabil cumpără la negru o substanță și o folosește într-un loc privat, noi putem avea oricâte proceduri, oricâte filtre trecute, oricâte aprobări/autorizații emise, că până la urmă nu poți decât să acționezi cu pedeapsa asupra celui iresponsabil. Dar nimeni nu mai poate corecta răul pe care astfel de oameni îl fac. Însă noi trebuie să ne imunizăm. Eu le-am dat angajaților din primărie să analizeze, să se inspire, poate că alții au deja lucruri mai bine puse la punct, nu știu ce se poate face, trebuie analizat juridic pentru că, până la urmă, legea este suverană. Ar trebui, printr-o lege, să se asigure o mai mare imunitate la acte iresponsabile. Dacă se vine cu o hotărâre de consiliu local, repet, eu am dat în lucru, te poți trezi că se contestă hotărârile cu faptul că ele vin să adauge la lege. E bine să fie în lege prevăzut totul, când e vorba de lucruri atât de importante și periculoase”, a explicat Nicolae Robu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Vă reamintim că trei persoane, doi copii și o femeie, au murit într-un bloc din Timișoara, în urma unei operațiuni de deratizare.

1 COMENTARIU

  1. Repede da comunicat cei din primărie dar nu am văzut nici un comunicat pe cazul Nasleu și interlopii din oraș sau mafie. Primăria când are de gând să se delimiteze de primar și mana lui lungă????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.