Primarul Robu, despre lucrările la Drumul Boilor dintre Timișoara și Moșnița: „S-a...

Primarul Robu, despre lucrările la Drumul Boilor dintre Timișoara și Moșnița: „S-a lucrat discret”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a oferit noi detalii legate de Drumul Boilor, noua șosea care va lega Timișoara de Moșnița, unde lucrările au început în această vară.


Potrivit primarului Timișoarei, s-au făcut progrese importante pe acest șantier, dar nu a putut estima când ar putea fi lucrările finalizate.

„Am fost pe Drumul Boilor și se lucrează, s-au făcut progrese importante acolo și sigur cuvântul de ordine este finalizarea lucrărilor cât mai repede. Sunt mulțumit de cum au mers lucrurile până acum. S-a lucrat discret, fără prea mult tam-tam, dar s-a lucrat. Canalizarea este în bună măsură făcută, e făcută decopertare, în anumite zone și o compresare, s-au făcut multe lucruri. Va fi un drum extrem, extrem de important și extrem de util. Nu pot să angajez un termen (n.r. de finalizare a lucrărilor), nu a fost nicio persoană cu funcție pe șantier, pentru că eu mă duc pe neanunțate și nu i-am întrebat pe muncitori, că nu e treaba lor și nici nu ne putem aștepta la răspunsuri pertinente din partea lor, că ei știu ce au de făcut în fiecare zi, primind dimineața sarcini și atât”, a explicat Nicolae Robu.

Șantierul pe Drumul Boilor a fost deschis în luna iulie a acestui an. Noua șosea va avea o lungime totală de 1.964 de metri și va avea două benzi de circulație, trotuare și piste de biciclete, de câte 1,5 metri fiecare.

Firma care execută lucrările este Super Construct, iar valoarea investiției este de aproape 13,8 milioane de lei, plus TVA. Termenul de realizare al lucrărilor este de opt luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.