Primarul Robu, nemulțumit că liberalii din Timiș fug de funcții în instituțiile...

Primarul Robu, nemulțumit că liberalii din Timiș fug de funcții în instituțiile statului: Mi-ar fi plăcut să fie o sete mai mare

4
DISTRIBUIȚI

Odată cu schimbarea guvernului se pregătește și demiterea unor directori ai instituțiilor deconcentrate. Totuși, primarul Nicolae Robu, care este și liderul PNL Timiș, susține că cei din conducerea partidului ar trebui să promoveze în aceste funcții de conducere oameni cu anumite calități.

„PNL trebuie să promoveze oameni în diverse funcții după criteriul valorii, după principiul pe care-l știm din popor, omul potrivit la locul potrivit.


Asta înseamnă competență, asta înseamnă cinste, corectitudine, integritate, loialitate, dedicare. Dacă face asta, și sunt convins că va face, atunci vom reuși”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, liderul PNL Timiș a precizat că liberalii din județul nostru nu se prea înghesuie să ocupe funcții de conducere în instituții ale statului, pe motiv că mulți dintre ei au afaceri la care nu doresc să renunțe.

Întrebat de către un jurnalist cât de mare este setea de funcții în PNL, Nicolae Robu a precizat că „nu mă pot pronunța cât de mare este setea de funcții la nivel național, vă pot spune că la nivelul filialei Timiș a PNL mi-ar fi plăcut să fie mai mare. Este normal ca oamenii să aibă aspirații, numai că foarte mulți dintre colegii valoroși, care ar fi potriviți pentru foarte multe funcții în stat și în administrația publică locală, dar acum discutăm despre funcții în stat, au afaceri private și nu sunt interesați să și le lase în mâna altora și să asume responsabilități publice. Mi-ar fi plăcut, repet, să fie o concurență mai mare pe funcții”.

4 COMENTARII

  1. Fug atât timp cât tu ești înfrățit cu Mafia. Cine crezi că vrea să aibă un primar în cârdășie cu interlopii???? Oameni cinstiți nu vin să conducă instituții atât timp cât e primar Robu Nicolae

  2. Foarte bine punctat. Asta rob e un infractor, identic cu cei de care sa inconjurat. Te pomenesti ca esti tu, mai iapa, sau sanduca, ori infractorul de culita, sa luati pulsul. Baaaaa da cand o sa vina ihadul peste voi, o sa infundati puscaria. sandica, vin sarbatorile, spaga la casute de 1000 de euro, tot tu o strangi sa stim cui io dam. la bot.

  3. Cum sa nu! Cel mai buna motiv sa justifice aducerea tuturor incompetentilor, e motiv ca cei pregatiti l-au refuzat si n-a avut ce face, s-a multumit cu ciurucurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.