Proiectul timișorean Nadayana a lansat un nou videoclip alături de Bhaskar Das,...

Proiectul timișorean Nadayana a lansat un nou videoclip alături de Bhaskar Das, filmat într-o locație ruptă din povești VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Proiectul timișorean Nadayana a lansat un nou videoclip,pentru o melodie care a fost realizată alături de Bhaskar Das, un muzician extrem de talentat, interpret la flaut bansuri. „Invitatul special este unul dintre cei mai buni artiști din India. În acest moment concertează cu Udhai Mazumdar, maestru la tabla, discipol al lui Ravi Shankar. Am avut ocazia să îi ascultăm pe marile scene ale lumii în cadrul festivalului East meets West Colaborarea dintre Nadayana si Bhaskar Das a început această vară când am înregistrat prima piesă, Rise. Videoclipul a fost filmat în munții României, într-o locație parcă ruptă din povești cu un apus de soare reflectându-se pe un lac. Pur și simplu superb.


Urmează ca în această iarnă să pregătim și alte piese pentru un album“, ne-a declarat Claudiu Lazarciuc.

Nadayana a devenit un nume cunoscut graţie albumului de debut care poartă numele de „Nine” și este un proiect care abordează conform mărturisirilor proprii un „progressive new-age. acoustic chill-out, meditation, world music“, fondat de Claudiu Lazarciuc. Numele Nadayana vine din sanskrita „nadam” (sunetul interior care apare în meditaţia profundă) şi „yana” (cale – către aceea stare de contemplare). Ocazional, Julia Lazarciuc (Matseylik) se alătură proiectului muzical. Vocea principală a muzicii sale este dată de hang şi handpan, adevărate „păsări rare” printre instrumentele acustice, care au fost inventate recent, la începutul secolului 21, şi care sunt caracterizate de un „sound” emoţionant care evocă simplitate şi reconectare la esenţa spirituală. Claudiu a colaborat cu diverşi artişti şi a lansat două albume înainte de naşterea proiectului, iar în 2015 a fost nominalizat la un premiu în cadrul Idyllwild International Festival of Cinema (Los Angeles, California) pentru coloana sonoră a lung-metrajului „The Boatman”, de Greg Morgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.