Protecție totală din partea șefului Pro România Timiș pentru DJ-ul interlopilor. Cum...

Protecție totală din partea șefului Pro România Timiș pentru DJ-ul interlopilor. Cum s-a contrazis deputatul Adrian Pau în declarații

2
DISTRIBUIȚI

În paralel cu mesajul publicat ieri de PRESSALERT.ro, liderul organizației de tineret Pro România Timiș, Adrian Buda, a transmis un mesaj mult mai „cosmetizat” conducerii locale a partidului. Dacă în mesajul transmis tinerilor colegi acesta acuza posibili „dușmani” pentru dezvăluirea legăturilor cu lumea interlopă și spunea că „nu o să mă dezic niciodată de prieteni, indiferent din ce lume fac parte”, o bună parte din textul pus la dispoziția conducerii este dedicat „perierii” șefilor.

„Viața m-a invatat ca este despre a invata din greșeli, a excela și a te înconjura de oameni frumosi și buni.


Într-un proces in care toți tragem la aceeași căruță, nimic nu este imposibil! În pofida descurajării sau fricii care este pretutindeni, îmi asum fiecare alegere, fiind doar începutul unui drum lung, cu ambiții și realizări. Sunt pe deplin fericit că acest traseu este susținut de liderii organizațiilor de seniori, deputatul Adrian Pau, domnul primar Nicu Birău și doamna Roxana Iliescu, cărora le mulțumesc din suflet pentru încredere și sprijin. Am crescut într-un timp foarte scurt, atât eu, personal, cât și membrii partidului Pro România, iar asta se întâmpla doar datorită vouă, celor care ne oferă încredere și sunt alături de noi!”, a scris Adrian Buda.

Acesta a recunoscut că a transmis două mesaje diferite, iar președintele Pro România Timiș, Adrian Pau, care nu știa de mesajul separat trimis organizației de tineret, a spus inițial că Buda ori își dă demisia, ori va fi demis. Ulterior, acesta a revenit, spunând că nu poate să se bage peste organizația de tineret și că îi lasă pe tineri să decidă între Adrian Buda și fostul coordonator al organizației de tineret, David Bota.

Vă reamintim că după prima dezvăluire a PRESSALERT.ro, Adrian Pau susținea că dacă apar „alte elemente” despre legătura protejatului său cu interlopii, acesta nu va putea să rămână în funcție.

2 COMENTARII

  1. Pro România este un fel de PSD la modul jalnic, dacă PSD sunt așa cum știm cu toții perverși și în cârdășie cu PNL, pro vor și ei dar nici interlopii nu baga3in seamă. Știm tot sârbu, ponta, și Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.