Reacția fostului premier Grindeanu la informația că se va întoarce în PSD

Reacția fostului premier Grindeanu la informația că se va întoarce în PSD

1
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Sorin Grindeanu se întoarce în PSD. Potrivit știripesurse.ro, revenirea lui Grindeanu în partid este ultimul zvon care circulă în interiorul PSD, după ce Viorica Dăncilă a obținut un scor rușinos la alegerile prezidențiale.

Conform știripesurse.ro, surse din PSD au declarat că această variantă ar fi fost avansată dinspre Pro România, cu scopul de a deschide ușa unei apropieri între cele două formațiuni politice.


De asemenea, există voci în PSD și Pro România care vorbesc de o posibilă cooperare a fostului premier timișorean în conducerea PSD. Asta în condițiile în care Grindeanu este văzut ca un apropiat al liderului Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Contactat telefonic de către reporterul Pressalert.ro, Sorin Grindeanu a precizat doar că „nu doresc să comentez niciun zvon”.

Vă reamintim că Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD în anul 2017 după ce a refuzat să demisioneze de la Palatul Victoria. În prezent, Grindeanu ocupă funcția de președinte al ANCOM.

1 COMENTARIU

  1. Hai ca asta-i buna! Un individ dat afara de propriul partid la moțiune de cenzura, pus după aia cu mâna de Dragnea șef la o autoritate publica, nu înainte de a pupa Inelul jupânului și a jura credință, sa pozeze in dizident, sa facă jocuri de culise, sa fie curea de transmisie și mai știu eu ce. Bine, la PSD orice e posibil: azi esti securist, maine pupincurist, după care esti erou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.