Reacția sfidătoare a ministrului care anunța că se luptă cu clanurile mafiote...

Reacția sfidătoare a ministrului care anunța că se luptă cu clanurile mafiote când a fost întrebat de legăturile colegului de partid cu interlopii

5
DISTRIBUIȚI
Primarul din Măureni alături de liderii interlopi la chef și alături de Marcel Vela în Parlamentul European

Ministrul de Interne, Marcel Vela, care este și președintele PNL Caraș Severin, a avut, astăzi, o reacție sfidătoare când i s-a cerut opinia despre legăturile primarului liberal Brian Filimon cu lumea interlopă. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit astăzi că primarul Filimon a participat, anul trecut, la cheful din Italia organizat de liderul interlop Sorin Udrea, care a fugit din țară înainte să fie condamnat definitiv în dosarul instrumentat de  DIICOT la șase ani și opt luni de închisoare.


La petrecere au participat și alți interlopi, printre care și Bebe Bărbulescu, cunoscut ca Bebe Cămătaru.

Contactat de PRESSALERT.ro și întrebat cum comentează legăturile colegului său de partid cu liderii interlopi, ministrul de Interne, Marcel Vela a răspuns ”care este întrebarea, mai pe scurt? Nu comentez. Sunt într-o ședință cu toată structura din minister. Credeam că vrei să întrebi altceva. Sănătate”. Ulterior, Vela nu a mai răspuns la telefon.

La instalarea în funcție, în urmă cu nouă zile, Vela susținea în fața președintelui Klaus Iohannis ”Îmi doresc să fie toți angajații Ministerului Afacerilor Interne în slujba poporului cu zero politizare, maximă profesionalizare, cu declararea unui război total împotriva fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța viața și bunurile românilor. Am încredere că împreună vom face o lume mai bună și o Românie normală”.

5 COMENTARII

  1. Dacă acest individ a ajuns ministru și vorbește la modul acesta, să ne fie nouă rușine care am votat PNL, rușine PNL că aveți și îi puneți ministru de interne asemenea personaj. Acest ministru este la mâna interlopilor dupa cum se vede. Am scăpat de corupții de PSD și ce am adus în loc????? Mai rău, mama corupților. Acum o să vedem noi!!!!! Să vă fie rușine că un asemena om, creatură a ajuns ministru de interne.

  2. Nu cred ca taranoiul era cu pantofi si fara sosete plus pantaloni cu glezna goala la Parlamentul European…
    Dumnezeule…cat ne mai faceti de ras mai necioplitilor???

  3. Doamne ferește, acum ne conduc oameni mafiei, așa nu am trăit niciodată, ce vremuri trăim. Să avem politicieni alături de interlopii, de mafie. În România nu mai avem la cine să ne plângem. Doar Dumnezeu mai poate să se îndure de noi. Ne este posibil să ne conducă mafia.

  4. Nu doar PSD sunt corupți cum zice Președintele României, are dreptate dar și la Timișoara PNL sunt destui. PSD sunt amici cu cei din PNL, și cred ca și împart prada și sectoarele. Mafia ii ajuta e ambi să nu se supere. Dar exista și vine chestiunea,,,,,,, dar noi cu cine votam??????,,,,,,,,
    Dacă a ajuns mafia să coordoneze un oraș, e grav.

  5. Noi votam PNL, ca să putem susține mafia, uraaaaaa. O țară de tâmpiți. Dar dacă votam cu PSD susținem tovarășii PNL care susțin mafia. Toți sunt în aceeași oală de corupți. Dacă acest ministru are asemenea vocabular, e clar cine e la putere. Dumnezeu să ne păzească!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.