Rezultate finale, în Timiș, la alegerile prezidențiale: Klaus Iohannis – 76,32%, Viorica...

Rezultate finale, în Timiș, la alegerile prezidențiale: Klaus Iohannis – 76,32%, Viorica Dăncilă – 23,68%

1
DISTRIBUIȚI
Foto: news.ro

Biroul Electoral Județean a făcut publice rezultatele oficiale finale la alegerile prezidențiale din județul Timiș.


Astfel, statisticile arată că Iohannis a obținut un scor uriaș, cu peste 50 de procente mai mult decât contracandidatul Viorica Dăncilă.

La nivelul județului Timiș, Klaus Iohannis a obținut un procent de 76,32%, fiind votat de 358.346 de persoane, iar Viorica Dăncilă doar 23,68%, adică 80.157 de voturi valabil exprimate.

În total, în județul Timiș sunt 338.503 voturi valabil exprimate. În turul al doilea al alegerilor prezidențiale s-au prezentat un număr de 344.435 de alegători, din cei 624.922 aflați pe listele electorale permanente.

1 COMENTARIU

  1. În mai 1990, la primele alegeri libere, să zicem, Ion Iliescu a primit în Timiş ,,doar” 70%(un singur tur, trei candidaţi). Iohannis are 76%, cel mai mare scor din Timiş înregistrat în 30 de ani şi asta pentru AL DOILEA mandat. Probabil prestaţia lui din primul mandat a fost extraordinară ca şi rezultatul votului, pentru Timiş sau ţară. Eu doresc o ţară cu un nivel de trai mai bun decât avem în prezent şi de asta nu sunt mulţumit de cei care au condus ţara până acum. Ţara are resurse naturale şi umane care ne îndreptăţesc să sperăm la mai mult(sau a avut resurse până nu le-au distrus cei care au condus până acum). Fiecare popor are conducătorul pe care-l merită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.