Duel bănăţean la Reşiţa: Ripensia vizitează Valea Domanului cu gândul la puncte....

Duel bănăţean la Reşiţa: Ripensia vizitează Valea Domanului cu gândul la puncte. Pelici: „Acum ne dăm seama cât de naivi suntem”

0
DISTRIBUIȚI

Deşi nu a mai pierdut de mai bine de o lună de zile, Ripensia se află în zona roşie a clasamentului Ligii 2 după egalul de acasă cu ASU Poli. Tehnicianul Alexandru Pelici a subliniat că mâine, pe terenul nou promovatei CSM Reşiţa, va fi un nou derby vestic în care ambiţia va conta alături de punctele puse în joc.

„Ripi” suferă şi în acest sezon de „sindromul” remizelor numeroase, fiind lideră la acest capitol în B. Deşi pe teren a pierdut ultima dată tocmai înainte de mijlocul lui octombrie, în acel 0-5 de tristă amintire cu Mioveni, roş-galbenii au rămas în zona minată şi pentru că au obţinut un singur succes – cu Chiajna, cel cu Daco-Getica fiind anulat de retragerea bucureştenilor.

De partea cealaltă Reşiţa e o formaţie demoralizată în mai toate compartimentele.


Instalarea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică nu a avut efectul scontat la Miercurea Ciuc, unde cărăşenii au pierdut în intermediară. CSM-ul stă şi mai prost în clasament, fiind la trei puncte în spatele ripensiştilor, cu doar 16 puncte acumulate deşi alături de „Băieţii în ghete” au fost singurii beneficiari ai retragerii celor din Colentina.

Alexandru Pelici a subliniat că echipa sa a pierdut puncte uşor, precum s-a întâmplat în deplasarea din Teleorman, unde „Ripi” a condus cu 3-2 şi a ratat pe final şansa de a tranşa jocul, fiind apoi egalată. Tehnicianul timişorean a pregătit vechea formaţie a Reşiţei în B, grupare între timp… strămutată la Snagov. „În afara punctelor puse în joc, sunt derby-uri locale, care au un plus de ambiţie, de determinare, jucătorii se cunosc între ei. Sunt care au şi jucat împreună. E normal acest lucru, dar ar fi bine să fie mai mult spectacol, să fie mai mult fotbal şi mai atractiv, decât această încrâncenare. Nici ei nu sunt în cea mai bună formă sau mai degrabă în criză de rezultate, pentru că nu comentez jocul lor. E proverbul acela: Câinele moare de drum lung… Nu vreau să fiu prostul care să comenteze, să aibă grija altuia. Ei sunt acolo jos, cu siguranţă vor dori să ne bată. Ca să facă şi ei 19 puncte. La fel şi noi vrem să recuperăm punctele pierdute aici. Am avut şansa la Măgurele, acum ne dăm seama cât de naivi suntem, plângem după punctele de acolo, puteam face 4-2…”, a declarat Pelici după ultimul egal, cel cu concitadina ASU Politehnica.

Singurul absent anunţat în tabăra roş-galbenă e Călin Toma (suspendat), eliminat pentru cumul de „galbene” contra „Băieţilor în ghete”. Partida CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara se dispută mâine, de la ora 11.00, în runda a 18-a a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.