Ripensia nu reuşeşte să treacă de echipa lui Sarcină. Remiză albă cu...

Ripensia nu reuşeşte să treacă de echipa lui Sarcină. Remiză albă cu penalty ratat de principalul marcator al roş-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Ripensia UVT

Ripensia Timişoara nu a reuşit să se impună azi pe „Electrica” după un meci pe care l-a dominat în mare parte. Roş-galbenii au făcut doar 0-0 cu Viitorul Pandurii, vecina de clasament. În prima repriză golgheterul Albert Voinea a ratat un penalty obţinut de Vlad Chera.

În primele minute nu s-au înregistrat ocazii la Pădurea Verde. Prima fază mai notabilă a venit tocmai în minutul 28 şi i-a aparţinut ex-timişoreanului Bădăuţă, care a trimis puternic din unghi, dar Dobre s-a opus cu piciorul. La şase minute distanţă Chera a fost agăţat în careu de Dunca şi arbitrul Sorin Costreie a indicat corect punctul cu var.


Execuţia lui Voinea a fost însă slabă, principalul marcator din B alături de Rus de la UTA, a trimis în dreapta lui Anca-Trip, care nu a depus un efort mare pentru a respinge balonul. Mai periculoasă a fost „libera” lui Apro din minutul 38, tipic de la distanţă, dar şi pe lângă vinclul porţii. Peste alte trei minute dintr-o fază fixă mai de-aproape Neagu a trimis pe joc, la rădăcina barei din stânga portarului, care a intervenit din nou salvator, pentru ca apoi să reţină reluarea lui Monea pe continuarea fazei.

În repriza secundă tot „Ripi” a dominat per total, dar nu a reuşit să înscrie, în timp ce echipa cu sediul social la Târgu Jiu a apelat la câteva contraatacuri periculoase. În minutul 61 acelaşi Voinea a rămas la cota 11 goluri marcate, deoarece şutul său din careu, uşor lateral, a fost respins iarăşi de Anca-Trip. Zaluschi, intrat pe parcurs, şi Voinea, cu capul, au mai încercat poarta, dar fără succes.

Egalul nu le ajută prea mult pe cele două formaţii din această parte a ţării. Ambele au acumulat 23 de puncte, oaspeţii având totuşi un gol în plus la golaveraj şi astfel se clasează un loc mai sus (poziţia 12). „Ripi” începe returul săptămâna viitoare tot acasă, în compania lui FC Argeş.

Ripensia: Şt. Dobre – Monea, Hecsko, Apro (cpt.), C. Toma – T. Călin (80, Staicu) – Golda (52, Popovici), Stoi, Al. Neagu (70, Zaluschi), Chera – A. Voinea. Antrenor: Alexandru Pelici

Viitorul Pandurii: Anca-Trip – Dunca, Yabre (80, Misarăş), Oros (cpt.), Al. Băican – Chiorean, Prejmerean, Cioiu (64, D. Buia), Gîrbiţă – Bădăuţă (46, V. Pop), Astafei. Antrenor: Cristian Lupuţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.