Primarul Timișoarei îl acuză pe editorul șef al PRESSALERT.ro de ”calomnierea orașului”,...

Primarul Timișoarei îl acuză pe editorul șef al PRESSALERT.ro de ”calomnierea orașului”, ignorând legătura Nasleu – gruparea Boncu și angajarea cu dedicație a apropiatelor interlopilor

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reacționat, azi noapte, după miezul nopții, într-o postare pe Facebook la dezvăluirile legate de faptul că gruparea lui Boncu, prietenul de chefuri al omului său de încredere Ioan Nasleu, pregătea agresarea editorului șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța. ”Deși am o părere cât se poate de proastă despre omul Dragoș Boța, pe care-l consider profund incorect, cel mai mare calomniator al meu dintotdeauna, îi sunt alături în situația creată și-mi exprim încrederea că cei certați cu legea vor fi aspru și grabnic pedepsiți!”, a scris Robu, după care a continuat să-l atace pe jurnalist.

Ca și Nasleu, Robu a scris despre ”așa-numitul clan interlop Boncu”. După ce a susținut în repetate rânduri că nu este este exclus ca jurnalistul să-și fi dat singur foc la mașină, acum a declarat că ”îl cred în stare inclusiv de așa ceva, îl cred în stare de orice pt a-și atinge scopurile, dar, după reproducerile din documentele anchetei apărute public acum, nu-l mai suspectez că a făcut-o el.


Am tăria să spun asta, ca om corect ce sunt! Și aștept ca autoritățile să-l / să-i descopere cât mai grabnic pe vinovat / vinovați și să-l / să-i pedepsească exemplar!”.

Nicolae Robu a încercat o manipulare ieftină, susținând că jurnalistul spune că Timișoara este sub teroarea clanurile interlope, pentru a nu vorbi și acoperi legăturile strânse ale lui Nasleu cu gruparea de crimă organizată a lui Boncu. De asemenea, primarul a trecut sub tăcere faptul că iubita lui Lucian Boncu  și o altă apropiată au fost angajate la Serviciul creșe al Primăriei Timișoara, Patricia Chelbu fiind ”unsă” de edil chiar șef de serviciu, deși nu avea niciun fel de experiență. Ulterior, Curtea de Conturi a constatat că municipalitatea a trunchiat concursurile pentru a le angaja. Primarul a mințit nonșalant că nu a spus că există interlopi în Timișoara, deși afirmația sa este înregistrată după intervenția sa de la B1 TV, în 16 septembrie.

Condamn din nou calomnierea orașului nostru de către dl Boța prin afirmațiile sale la posturi TV naționale, cum că Timișoara ar fi sub teroarea clanurilor interlope! Interlopi există, evident și în Timișoara -n-am susținut niciodată contrariul!-, dar ei nu sunt lăsați, ca în alte părți, să-și facă de cap, ci autoritățile, spre cinstea lor, își fac datoria, arestându-i, cercetându-i, judecându-i și pedepsindu-i când comit fărădelegi. Condamn, de asemenea, calomnierea mea prin pomenirea vicleană a numelui meu cu o osârdie de-a dreptul patologică, de fiecare dată când face vorbire despre personaje rău famate, total necunoscute mie”, a scris Robu.

4 COMENTARII

  1. Nu iti este rusine mincinosule? Ai aruncat cu rahat in presa, ti-ai trimis gorilele sa bata si sa ameninte (indirect prin interpusi binenteles) reporteri care au adus in atentia societatii civile mizeria din primarie si din oras la care esti Nu doar partas, administrator ! , iar acum ca nu mai ai brigada, numele iti este asociat cu drogurile, santajul, batausi de strada samd minti si te contradict In declaratii ca Dragnea …. Mama a angajat is toate parasutele din Lepa Brena In primarie nu tu mai nesimtitule ?

  2. Domnule primar eu cred că aveți niște ieși neadecvate pt un primar și mai cred că ați ajuns la un nivel încât trebuie să luați o pauză bine meritată. Se vede clar că în multe situații nu mai faceți față. Vă recomand control medical. Să continui într-o prostie este ceva de tot rahatul. Tu ca primar sa susti în continuare această grupare mafiota ori faci parte din grupare ori te duci la un consult.

  3. In curand o sa declare ca presa le-a plantat cocaina la astia in nas si presa a inscenat totul ca mai apoi domnul Bota sa preia functia de Primar.. “Lovitura de presa” :)) numele Robu apare in toate “combinatiile” ilegale din oras … inclusiv in conversatiile interlopilor In permanenta. Dar el Nu stie, nu a vazut, nu a auzit… Posibil sa fie un mare mincinos, sau presa e o mare conspiratie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.