Robu, semi-eșec în Timișoara după primul tur al alegerilor prezidențiale. Mesajul triumfalist...

Robu, semi-eșec în Timișoara după primul tur al alegerilor prezidențiale. Mesajul triumfalist cu care a încercat să mascheze realitatea

6
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiș și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a reușit să înregistreze un semi-eșec și la primul tur al alegerilor prezidențiale, conform numărătorii paralele a USR. După numărarea voturilor din 194 de secții din 203, Klaus Iohannis a obținut 39,8%, Dan Barna – 25,5% și 11,6% pentru Viorica Dăncilă. Deși Timișoara este considerat un fief liberal, Robu nu a reușit să treacă cu mult de media la nivel național obținută de candidatul PNL.

Rezultatul de la prezidențiale din Timișoara vine după eșecul de la europarlamentare când USR a învins PNL în Timișoara cu scorul de 40,50% la 23,31%.


Nicolae Robu a simțit că rezultatele din municipiu nu sunt cele mai strălucite în Timișoara, susținând la scurt timp după anunțarea rezultatelor de la exit-poll-uri, că ”nu vreau să mă pronunț. Rămâne de văzut…”.

Ulterior, a postat pe Facebook un mesaj triumfalist în stilul său ”VICTORIE !!! O NOUĂ URIAȘĂ VICTORIE LIBERALĂ !!! CANDIDATUL PNL, KLAUS IOHANNIS A CÂȘTIGAT TURUL I AL ALEGERILOR PREZIDENȚIALE LA MARE DIFERENȚĂ DE SCOR FAȚĂ DE CONTRACANDIDAȚI! MERGEM CU ÎNCREDERE SPRE VICTORIA FINALĂ!!!
Felicitări Președintelui Iohannis, felicitări Partidului Național Liberal și mulțumiri timișorenilor, timișenilor și, de fapt, românilor de pretutindeni pentru prezența la vot și, în particular, pentru votul predilect către Klaus Iohannis! Mulțumiri, de asemenea, colegilor liberali din Filiala Timiș a PNL, de la cei mai tineri -mulți, foarte mulți, segment al PNL aflat mereu aproape la max de sufletul meu-, la cei mai vârstnici, colegilor Primari, colegilor Președinți de Organizații Locale, pentru munca depusă, depusă exemplar, în spirit fair-play desăvârșit!”.

UPDATE 1 Rezultatele din celelalte localități au salvat la nivel județean scorul PNL Timiș, care a obținut  43,4% din voturi, urmat de Barna cu 20,65% şi Dăncilă cu 13,8%, conform numărătorii paralele a USR pentru 99,8% dintre secții.

6 COMENTARII

 1. Am citit acest articol si nu-i inteleg sensul , nu stiu ce vreti sa insinuati…adevarul este ca PNL a primit in municipiu cu 15% mai multe voturi dacat USR si chiar 29 % mai mult decat PSD !! Cred ca Robu are un motiv sa se bucure tinand cont ca la alegerile parlamentare europene situatia era cu totul alta.
  Domnule Bota va urmaresc din diaspofra articolele privind lumea interlopa din Timisoara si credeam ca sinteti un jurnalist independent investigativ , insa incep sa ajung la concluzia ca si in spatele dumneavoastra se afla cina care are anumite interese. Nu prea a-ti scris nici un articol fara sa-l pomeniti pe Robu direct sau indirect…. asta nu este jurnalism , asta este hartuire
  PS
  Sint curios daca suportati si critica si ve-ti publica acest comentar

  • Nu insinuează nimic , Iohannis a candidat, nu pnl care e sub Iohanis oriunde- si a avut aici ceva voturi si de la studenți – care nu votează la locale!!!- altfel procentul lui în Timisoara era cam ca la Craiova sau Galați (unde si acolo a fost primul)
   Pnl nu ia 40 la suta în Timișoara, iar Robu ia sub PNL
   Usr invers, e peste Barna si chiar, local, peste fritz.
   Cu un alt candidat poate liberlii au șanse si nasol e ca , dacă te uiti pe video ul de pe tion Robu era cam diliu când bătea din mâini și strigă Iohannis!! (cerea , efectiv, mila)
   Dacă vine ordinul ca Marilen trebe sa candideze, ce face Robu?
   Si nici macar atunci nu e sigur că nu iese candidatul Usr, da măcar nu pierd din oficiu
   Bine el cerea îndurare si striga Iohannis si din alt motiv
   La anul ,fiind an electoral, se va dori să arate ca justiția funcționează din nou…
   E nevoie de sume mari si vedete.
   Un Barna si , mai ales, Firea sunt candidați la aceasta.
   Da trebuie cineva, pentru echidistanta, de la PNL
   P.s. Barna e istorie, dar nu ai Usr.
   Dacă usr ia primariile la Buc., Cj-N (da!!) ,Tm sau Constanța, la alegerile parlamentare Ciolos învie.
   Si nu cred că îi place la Iohannis sau pnl să devină parteneri egali…

 2. 40% e un succes nu un eşec. Timişorenii au votat 40 % cu candidatul partidului lui Robu şi 25 % cu Barna(după dezvăluirile Rise Project). Din vot nu se vede că timişorenii vor cinste, dreptate şi respectarea legilor în Timişoara.

 3. Robu bravo, cei din USR-Plus sunt și au demonstrat slabi și fricoși. Nu au curajul nici să vă întrebe povestea cu lumea interlopă, sau și ei sunt corupți ca dumneavoastră și Barna?????
  Voi cei din Timișoara, USR-Plus dacă nu ieșiți la război atunci eu cred că sunteți la fel de corupți ca și Robu după cum rezulta din toată presa bună.

 4. Cum Robu semi eșec, este o adevărată victorie pt lumea interlopă susținută de mâna dreaptă a lui Robu, bravo Timișoara, vom continua să trăim cu acești interlopi pe viitor.
  Felicitări interlopilor, că au știu pe cine să susțină. Bravo. Ați învins cetățenii normali. Oare mă întreb cum e posibil????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.